Böjte Csaba a Szeretetláng Mozgalomról

Kategória: Szeretetláng
Megjelent: 2023. május 07. vasárnap

"Sokan kérdezik, hogy mit gondolok a Szeretetláng Mozgalomról!? A sötét, kaotikus világban, számomra egyetlen fényforrás Jézus Krisztus! „Én vagyok a világ világossága. Aki követ, nem jár többé sötétségben, hanem övé lesz az élet világossága.” (Jn 8,12) Jézus az igazi fény, a világunkat beragyogó élő láng! Ezért mondhatjuk bátran, hogy Jézus, Mária Szívében, a Szeretetláng! Mindannyian vágyunk e Szeretetlángra, áldott jelenléte nem csak megvilágosít, de örömmel, élettel, hegyeket mozgató erővel tölti be életünket! Ezért szeretnék én is a Szeretetláng Mozgalmához tartozni!

A 2023. évi Országos Szeretetláng Imatalálkozó programja

Kategória: Szeretetláng
Megjelent: 2023. március 03. péntek


Időpont: 2023. március 25., 9 órától
Helyszín: Budapest, Rákosszentmihályi Főplébánia (1161 Templom tér 3.)
Részletes program:

ORSZÁGOS SZERETETLÁNG IMATALÁLKOZÓ

Kategória: Szeretetláng
Megjelent: 2023. március 01. szerda


Időpont: 2023. március 25., 9 órától
Helyszín: Budapest, Rákosszentmihályi Főplébánia (1161 Templom tér 3.)
12:00 órakor Szentmise - főcelebráns: Márfi Gyula, nyugalmazott érsek
A részletes programot hamarosan közzétesszük. Bővebb információ: Tolvaj Endréné Irénke országos koordinátortól naponta este 8 óráig a 06-30-912-9915-ös telefonszámon.

Beszélgetés Kidelmanné Erzsébet asszonnyal

Kategória: Szeretetláng
Megjelent: 2023. február 17. péntek

Özvegy Kindelmann Károlyné, született Szántó Erzsébet Szűzanya Szeretetlángjának első elfogadója és továbbadója hagyatékából közlünk olyan dokumentumokat melyek tudomásunk szerint még nem kerültek nyilvánosságra. Ezt a beszélgetést Dr. Molnár Gyula jegyezte le, melyet a „Szeretetláng” eredeti kéziratok másolt gyűjtője /2./ feliratú dossziéban találtuk. Közreadja Pius testvér, változtatás nélkül!

A Szeretetláng kegyelmi hatásairól - tanúságtételekkel

Kategória: Szeretetláng
Megjelent: 2023. január 31. kedd

Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe ezt a hiánypótló művet két okból is:

Az Istennel való egyesülés útja - Élő Szeretetláng szeminárium - könyv és előadások elérhetősége

Kategória: Szeretetláng
Megjelent: 2023. január 25. szerda

Ha szeretnél mélyebb és tisztább kapcsolatba kerülni Istennel és előre jutni az életszentség útján, akkor szeretettel ajánljuk figyelmetekbe Az Istennel való egyesülés útja - Élő Szeretetláng szeminárium könyvet és a szeminárium videóra felvett előadásait. A hathetes szeminárium elvégezhető egyénileg vagy közösségben is, a könyveket külön postaköltség nélkül postázzuk. Itt vannak az előadások és a könyv elérhetőségei:

Szeretetláng lelki nap és Szeretetláng-átadás

Kategória: Szeretetláng
Megjelent: 2023. január 11. szerda

Szeretetláng lelki nap 2023. január 28-án, szombaton 10 órától Törökbálinton, a Szeretetláng kápolnában, és lángátadás február 2-án. Részletek:

A Szeretetláng lelki naplóban a családokról

Kategória: Szeretetláng
Megjelent: 2022. december 30. péntek

„Kármelita kislányom! Én is arra kérlek, az Én Szeretetlángom utáni vágyadat is fokozd és óhajtsd állandóan! Tudod mily nagy bánatom van országom felett. A családok, ó, a magyar családok szétszórva, mintha lelkük nem volna halhatatlan, úgy élnek. Én Szeretetlángommal fel akarom melegíteni a családi tűzhelyeket, össze akarom tartani a szétszórt családokat.

A Szeretetláng lelki napló a tisztítótűzből való szabadításról

Kategória: Szeretetláng
Megjelent: 2022. november 03. csütörtök

- "A szigorú böjtöt, melyet most kérek tőled – ezt a kérésemet nemcsak hozzád intézem –, hozd majd nyilvánosságra, és mondd el Szívem kérését a többi közléssel együtt.

Történet Erzsébet asszony lánykorából és a keresztről

Kategória: Szeretetláng
Megjelent: 2022. december 12. hétfő

Pataki Mihály Mária, Kindelmanné Erzsébet asszony korai munkatársa meséli: "Erzsébet asszonytól hallottam: Kisgyermek korában vendégségben egy olyan szobába fektették le, ahol a falon korpusz nélküli csupasz kereszt volt. Mivel ilyet még sohasem látott, hosszan eltöprengett azon, miért hiányzik róla a Jézuska?

Lehetőség Élő Szeretetláng szeminárium tartására

Kategória: Szeretetláng
Megjelent: 2022. október 19. szerda

Törökbálinton befejeződött "Az Istennel való egyesülés útja - Élő Szeretetláng szeminárium" - és jó lenne, ha az országban minél több helyen lehetne még ilyen szeminárium. A szemináriumot bárki megszervezheti, megtarthatja, mi pedig szívesen segítünk! Tessék parancsolni: