Szeretet Földje Hírlevél, 2024. június

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2024. június 08. szombat

Kedves Testvérek!

Sűrű hónapunk volt, több nagy találkozóval, missziós utakkal, Szentlélek-szemináriummal és városi piknik-rendezvénnyel (ahol gyerekműsort is csináltam és a szobrokról is beszéltem), s közben a a mindennapi rutin: ima, munka, közösség... És még mindig tart a háború, és vasárnap a választások... és lelki nap és gyógyító összejövetel júniusban is...

Szeretet Földje Hírlevél, 2024. május

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2024. május 10. péntek

Kedves Testvérek!

Szeretettel köszöntünk mindenkit húsvét után, pünkösd előtt, egy kegyelmekkel teli, szép időszakban. Több helyen is Szentlélek-szemináriumok, Alfa-kurzusok vannak (néhányban mi is segédkezünk előadásokkal és imaszolgálattal), megjelent két új könyvünk, tartottunk lelki napot a törökbálinti Szeretetláng kápolna és közösségi házban és egy nagyszerű kiállítás is nyílt ugyanitt (lásd a videókat). Missziós szolgálatunk így folytatódik májusban is, először nézzünk ezek közül néhányat:

Szeretet Földje Hírlevél, 2024. április

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2024. április 10. szerda

Kedves Testvérek!

Legelőször is áldott húsvéti ünnepet kívánok utólag is mindenkinek! Nagyon sok minden történt az elmúlt nagyböjti időszakban is. Sikerült nyomdába adni két új könyvünket. ("Ez a mi hitünk, a keresztények hite", illetve "Egy asszony, aki minden tiszteletre méltó - Kindelmanné Erzsébet asszony és a Szeretetláng lelkiség".) Elindult két Szentlélek-szeminárium Budapesten, amiben segítünk, tartottunk lelki napokat, alkotónapot, és készülünk az új programokra - először nézzünk ezek közül néhányat:

Legyen meg a Te akaratod

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2024. április 08. hétfő

"Erre Mária így szólt: Íme, az Úr szolgálóleánya: történjék velem szavaid szerint!" (Lk 1,26–38)
Mi is csak ezt mondhatjuk: legyen minden úgy Istenem, ahogy Te akarod!
Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes, az Úr van teveled... ámen.   (S)
---
Ingyenes mobiltelefonos app. letöltése: http://szeretetfoldje.hu/index.php/hirek-esemenyek/11749-elkeszult

Szeretet Földje Hírlevél 2024. március

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2024. március 09. szombat

Kedves Testvérek!

Zsúfolt hónap van mögöttünk, és hasonló előttünk. Tartottunk lelkigyakorlatot  Családok Jézusban Közösség tagjainak, nagyböjti lelki napot Zsámbékon és Törökbálinton, vasárnap megyünk Köveskálra, hamarosan indul egy Szentlélek-szeminárium Budapesten - egy másik, amibe besegítünk, már elkezdődött, jön a tavaszi filmklub első vetítése, előkészületben két könyv, és ha előre tekintünk, április utolsó szombatján Szeretetláng lelki nap Törökbálinton, május 1-én regionális karizmatikus találkozó Alcsútdobozon, május 4-én Országos Szeretetláng Imatalálkozó Máriaremetén... néhány részlet:

Szeretet Földje Hírlevél, 2024. február

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2024. február 11. vasárnap

Kedves Testvérek!

Szerdán, február 14-én kezdődik a nagyböjti időszak, lehetőség arra, hogy megint kicsit közelebb kerülhessünk Istenhez és egymáshoz. Mi is igyekszünk, és több helyen fogunk lelki napot is tartani, többek között erről is olvashattok hírlevelünkben:

Munkák és programok mostanában

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2024. február 08. csütörtök

Érdi kiállítás megnyitó, alkotónap, lelki napok és lelki gyakorlatok, a közösségi ház élete... munkanapló, ezek mennek mostanában, a heti rendszeres összejöveteleken túl:

Munkáink, programjaink a következő időszakban

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2024. január 17. szerda

Az ingyenes újság postázása, imanap hazánkért, két kiállítás, lelki nap, alkotóközösség.... munkanapló, a következő napok munkáiból:

Beszámoló a Szeretet Földje 2023. évi munkájáról

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2023. december 29. péntek

 „Hogy hazánk a Szeretet földje legyen!”

A 2023-as év többek között az imádság éve volt – különösen is sürgetőnek éreztük, hogy egész évben imádkozzunk és dolgozzunk a békéért -, de az előadások és szemináriumok éve és még sok minden másé is.  Kötőjeles rövid beszámoló az éves munkánkról:

Szeretet Földje Hírlevél, 2024. január

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2024. január 09. kedd

Kedves Testvérek!

Elkezdődött az új év - újévi kívánságunk:  legyen jobb, mint amilyen lenne :-) -, és valóban szeretnénk minél többet tenni azért, hogy a válságok ellenére is ez egy kegyelmekben gazdag év legyen. Már rögtön az év elején, januárban is több mindent szeretnénk tenni ennek érdekében, többek között erről is olvashattok hírlevelünkben:

Szeretet Földje Hírlevél, 2023. december

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2023. december 07. csütörtök

Kedves Testvérek!

Elkezdődött az adventi időszak, a várakozás, az Úrjövet ideje. Mi is készülünk, imával és szeretettel, programokkal, beszámolókkal, írásokkal, mesékkel, a könyvajánlónkat pedig a levél végére tettük, mert annyi könyvet ajánlunk... Részletek: