Munkáink mostanában

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2023. március 14. kedd

Ingyenes újság, előadás sorozat, lelki napok és gyógyító összejövetel, Országos Szeretetláng Találkozó és Regionális Karizmatikus Találkozó, mesekönyv, kiállítás, szeminárium... ezek mennek:

Szeretet Földje Hírlevél, 2023. március

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2023. március 05. vasárnap

Kedves Testvérek!

Ahogy elkezdtem írni a hírlevelet, rájöttem, hogy nem írtam februárit. Így az elején röviden összefoglalom az elmúlt időszakot, aztán jöhetnek az új programok és egyebek.

Sajtóapostolságunkról

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2023. február 02. csütörtök

"Mindenki, aki segítségül hívja az Úr nevét, üdvözül. De hogyan hívhatják segítségül, amíg nem hisznek benne? S hogyan higgyenek abban, akiről nem hallottak? S hogyan halljanak róla, ha nincs, aki hirdesse? S hogyan hirdesse az, akit nem küldtek? Ezért meg van írva: Milyen kedves a jövetele annak, aki jó hírt hoz.” (Róm 10, 13-15) Mi a jó hír hozói szeretnénk lenni és minden lehetséges módon hirdetni azt. Ennek része többek között:

Szeretet Földje Hírlevél, 2023. január

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2023. január 07. szombat

Kedves Testvérek!

Először is áldott, boldog új évet kívánunk mindenkinek, Isten minden kegyelmével, amire szükségünk is van és lesz mindenkor. Jöjjenek az év elejei programjaink és terveink, és persze a beszámoló az elmúlt időszakról:

Szeretet Földje Hírlevél, 2022. december

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2022. december 10. szombat

Kedves Testvérek!

Advent időszakában járunk, még jobban vágyakozunk és várakozunk Istenünk után... Istennek legyen hála, hogy novemberben sok olyan programunk volt, amiben megélhettük a vele való közösségünket. A rendszeres heti alkalmainkon túl is több igeliturgiát tarthattunk, szolgálhattunk a törökbálinti és érdi Alfa-kurzuson és a kismamás Alfán, volt lelki nap és gyógyító összejövetel, az iskolánkban több gyermekműsor, és kipostáztunk negyedéves ingyenes újságunkat is...
Néhány hír arról, ami mostanában történt velünk, és ami következik:

Programjainkból

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2022. november 20. vasárnap

Kijött a nyomdából az ezévi utolsó Szeretet földje ingyenes újságunk, amit majdnem ötszáz címre postázunk. Megnyílt Gráfel Judit kiállítása és túl vagyunk néhány előadáson és a alkotóközösségünk havi alkotónapján is. Ami jön, a közösségi alkalmainkon túl: előadások, gyermek műsor, lelki nap és gyógyító összejövetel, élő adás... A következő időszak programjaiból:

Szeretet Földje Hírlevél, 2022. november

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2022. november 10. csütörtök

Kedves Testvérek!

Köszönöm nektek, hogy elolvassátok a hírlevelet, s így lélekben össze tudunk kapcsolódni, s sok dologról be tudunk számolni nektek. Novemberben lesz a negyedévi Szeretetláng lelki napunk - vendégünk Kemenes Gábor atya -, lesz egy adventi lelki délutánunk gyógyító összejövetellel, és benne vagyunk két Alfa-kurzusban is. Voltunk Köveskálon gyógyító összejövetelt tartani, kijött az új könyvünk és hamarosan nyomdába adjuk az idei utolsó ingyenes újságunkat is.. Néhány hír arról, ami mostanában történt velünk, és ami következik:

Könyvöröm, Szentlélek-hétvége, egyebek

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2022. november 01. kedd

 

Írunk és postázunk, lelki napot és előadásokat tartunk, és a többi... a munkanaplóból:

Szeretet Földje Hírlevél, 2022. október

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2022. október 09. vasárnap

Kedves Testvérek!

Zsúfolt szeptember, kalandos október... :-) azaz sok minden történt velünk és sok jó program van előttünk, köztük az országos katolikus karizmatikus találkozó október 22-én... A honlapunk minden nap frissül új anyagokkal, ezért érdemes minden nap átfutni... És most néhány hír, program, könyv és videó életünkből:

Munkanapló...

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2022. október 19. szerda

Karizmatikus találkozó, filmklub, alkotónap, kiállítás, új könyv, szemináriumok, gyógyító összejövetel... ezek mennek mostanában:

Ezek mennek mostanában

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2022. szeptember 23. péntek

Kiállítás, alkotónap, új könyv, Filmklub, két szeminárium és a Szeretet Földje Találkozó: ezek mennek mostanában: