Szeretet Földje Hírlevél, 2024. február

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2024. február 11. vasárnap

Kedves Testvérek!

Szerdán, február 14-én kezdődik a nagyböjti időszak, lehetőség arra, hogy megint kicsit közelebb kerülhessünk Istenhez és egymáshoz. Mi is igyekszünk, és több helyen fogunk lelki napot is tartani, többek között erről is olvashattok hírlevelünkben:

Munkák és programok mostanában

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2024. február 08. csütörtök

Érdi kiállítás megnyitó, alkotónap, lelki napok és lelki gyakorlatok, a közösségi ház élete... munkanapló, ezek mennek mostanában, a heti rendszeres összejöveteleken túl:

Munkáink, programjaink a következő időszakban

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2024. január 17. szerda

Az ingyenes újság postázása, imanap hazánkért, két kiállítás, lelki nap, alkotóközösség.... munkanapló, a következő napok munkáiból:

Szeretet Földje Hírlevél, 2024. január

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2024. január 09. kedd

Kedves Testvérek!

Elkezdődött az új év - újévi kívánságunk:  legyen jobb, mint amilyen lenne :-) -, és valóban szeretnénk minél többet tenni azért, hogy a válságok ellenére is ez egy kegyelmekben gazdag év legyen. Már rögtön az év elején, januárban is több mindent szeretnénk tenni ennek érdekében, többek között erről is olvashattok hírlevelünkben:

Beszámoló a Szeretet Földje 2023. évi munkájáról

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2023. december 29. péntek

 „Hogy hazánk a Szeretet földje legyen!”

A 2023-as év többek között az imádság éve volt – különösen is sürgetőnek éreztük, hogy egész évben imádkozzunk és dolgozzunk a békéért -, de az előadások és szemináriumok éve és még sok minden másé is.  Kötőjeles rövid beszámoló az éves munkánkról:

Szeretet Földje Hírlevél, 2023. december

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2023. december 07. csütörtök

Kedves Testvérek!

Elkezdődött az adventi időszak, a várakozás, az Úrjövet ideje. Mi is készülünk, imával és szeretettel, programokkal, beszámolókkal, írásokkal, mesékkel, a könyvajánlónkat pedig a levél végére tettük, mert annyi könyvet ajánlunk... Részletek:

Munkanapló - ezek mennek most...

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2023. november 15. szerda

A hétköznapi munkánkon és szokott programokon túl - eloldozva kurzus Érden, Alfa-kurzus Szentlélek hétvége és lelki nap Törökbálinton és Tokodon, új kiállítás, könyvszállítás, stb.:

Szeretet Földje Hírlevél, 2023. november

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2023. november 06. hétfő

Kedves Testvérek!

 Isten országát, a Szeretet földjét építjük, imáinkkal és tetteinkkel, veletek együtt. Ezt tettük az elmúlt időszakban is, és ezt folytatjuk novemberben is a missziós munkáinkkal, lesz lelki nap és gyógyító összejövetel, megjelentetünk egy fontos könyvet, a következő élő adásban pedig személyes imaszándékaitokért fogjuk kérni Istent... Részletek:

Megnyomjuk a munkát a missziós hónapban

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2023. október 12. csütörtök

Missziós hónap: Ingyenes újság és szórólapok, kurzusok és könyvek, filmklub, kiállítás, Találkozó, a 100. élő adás... ezek mennek mostanában:

Missziós alkalmaink még a missziós hónapban

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2023. október 21. szombat

A heti rendszeres közösségi alkalmainkon és az Eloldozva- és Alfa-kurzusokon túl, lelki napok Budapesten, Törökbálinton és Törekiben:

Szeretet Földje hírlevél, 2023. október

Kategória: Munkanapló
Megjelent: 2023. október 07. szombat

Kedves Testvérek!

 Október a missziók hónapja, mi is igyekszünk kivenni ebből a részünket. Több helyre is megyünk lelki napot tartani, aktívak vagyunk a világhálón és a való világban is, segítünk Eloldozva- és Alfa-kurzusokon, és október 28-án lesz az idei Szeretet földje Találkozó is, lelki nappal - témája: Országgyógyítás -, és képzőművészeti kiállítással. Újra kinyomtatjuk ingyenes felvilágosító lapjainkat az abortuszról, drogokról, stb., és reményeink szerint megjelentetjük Eberlein Éva felvilágosító könyvét is... részletek: