Szeretetláng lelkinap volt Törökbálinton a Szeretetláng kápolnában

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2022. november 29. kedd

November 26-án, szombaton. 10 órától közösen imádkoztunk, majd Sipos Gyula tartott előadást példaképeinkről rövid történetekkel. Szó volt Jézus Krisztusról, Szűz Máriáról, Szent Józsefről, Keresztelő Szent Jánosról, Szent István Királyról, Csépe Kláráról, a stigmatizált Galgóczi Erzsébetről, Kindelmanné Erzsébet asszonyról, aki a Szeretetláng lelki naplót lejegyezte. Utána agapé, majd közbenjáró imaszolgálat következett. Ezt követően Kemenes Gábor atya mutatott be Szentmisét. A Szentbeszéde nagyon szívhez szóló volt.

A vak szem meggyógyul - Szent Ferenc csodája 2022-ben, hazánkban

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2022. november 18. péntek

"Egy ismerős vidéki édesanyának közel 3 éve sav fröccsent a szemébe otthon. Azonnal kimosta és elment az ügyeletre is. Ott ellátták és hazaküldték. Azonban a szeme nem javult, inkább romlott, teljesen elvesztette a látását.

Erős vagy?

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2022. október 31. hétfő

Segítséget kértem az egyik társamtól, mondván, baj van a látásommal. Nem tudom elvébezni a szokott feladatomat. Miért kaptam ezt Istentől, és miért éppen  most, amikor  fél évvel férjem elvesztése után kezdtem megnyugodni? - Mert erős vagy, és kibírod -, válaszolta az a hölgy, aki sok évvel ezelőtt hasonló veszteséget és izgalmat élt át.

"Órákon át éreztem ott a forróságot..."

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2022. szeptember 24. szombat

Szeptember 21-én, szerdán este az élő adásban személyes imaszándékokra imádkoztunk az adásba bekapcsolódókkal együtt. Másnap kaptam ezt a tanúságtételes levelet az egyik imát kérő testvérünktől:

Rövid beszámoló a Szeretetláng lelki napról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2022. július 03. vasárnap

Szeretetláng lelki nap volt nemrégiben Törökbálinton, a Szeretetláng kápolna és közösségi házban. A lelki nap fő témája volt: „Számadás keresztény reményünkről.”

"Hogyan szabadultam meg a kishitűségemtől"

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2022. június 16. csütörtök

Melinda testvérünk küldte ezt a tanúságtételt messengeren: "Szia Testvérem! Küldök tanúságtételt: Hogy szabadultam meg kishitűségemtől. Június 15-én este hallgattam Sipos Gyula: Élő adás a szobából című előadását. Szentháromság titka, Istengyermekségünk megélése...

"...azóta tudom, Isten meghallgatta a kérésemet..."

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2022. május 31. kedd

Pünkösdváró lelki délutánon vettem részt Érden, a Kármelhegyi  Nagyboldogasszony  templomban. Sokszor mondjuk karizmatikus körökben, hogy szükség lenne ébredésre, hogy a Szentlélek megújítson  bennünket, hogy örömteli keresztények legyünk, hogy aki lát és hall bennünket akarja megismerni Istent.

Rövid tanúságtétel gyógyulásról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2022. május 20. péntek

Hétfői közösségünk össszejövetelén dicsőítő éneklés közben hirtelen erős fájdalom hasított a bal vádlimba. Igyekeztem nem foglalkozni vele. Az aktuális ének végén Gyula felnézett és megkérdezte: érez-e valaki erős lábfájdalmat.

Két gyors tanúságtétel az internetes imaszolgálatról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2022. május 06. péntek

A szerda esti élő adásban (Élő adás a szobából 65.) imaszándékokra imádkoztunk, csütörtökön kaptam két gyors visszajelzést, amit a levélírók engedélyével közzé tehetek:

„Minden kegyelem”

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2022. május 17. kedd

40 éves házasok lettünk volna idén októberben, egy éves szentségi házasságkötésünket júniusban ünnepelhettük volna…. 13 év betegeskedés és másfél hónap súlyos betegség után meghalt a férjem.

„Megtaláltam a klánom” - beszámoló az egyházmegyei karizmatikus találkozóról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2022. május 01. vasárnap

Reménykedéssel és szorongással készültem az idei egyházmegyei karizmatikus találkozónkra. Reménységgel, hogy a járvány bezártsága után újra találkozhatunk egymással, és szorongással, hogy a programtorlódások miatt vajon eljönnek-e a meghívottak. Péntek este még kaptam egy üzenetet egy Bécsben élő testvérünktől, hogy jön a Találkozóra, a gyerekeivel együtt, és egy másikat arról, hogy nem csak a mi egyházközségünk szervezett erre a napra zarándoklatot a váci Hétkápolnához, hanem a püspök atya is Bodajkra…