Mindennapi imánk

Kategória: Mindennapi imánk Megjelent: 2023. június 04. vasárnap

Mennyei Atyánk! Hálát adok neked azért, hogy képviselhetem országunkat és egyházunkat előtted és az emberek előtt. Kérlek segíts, hogy bűneim ellenére jól végezzem el a rám bízott feladatokat. Kérünk Téged, add:

hogy az erőtlenek erőben részesüljenek,
a buzgók az életszentség teljességére eljussanak,
a bűnösök megtérjenek,
a betegek meggyógyuljanak,
a sötétségben élők megszabaduljanak a gonoszság erőinek kötelékeiből,
a szűkölködők és szenvedők gondjaikban enyhülést kapjanak!
Bennünket pedig vezess el a teljes egységre Jézus Krisztus nevében, a mindenkor segítő Szűzanya közbenjárására, hogy hazánk, mint a Szeretet földje felvirágozzon és minden helyzetben megdicsőítse a Te neved a Szentlélek ajándékai és kegyelmei által. Köszönöm Atyám, hogy kedves neked ez a föld és megsegítesz minket. Ámen.

Drága Istenünk, kérünk áldd meg a Szeretet Földje missziót: munkatársainkat, jótevőinket, ránk bízottakat, mindazokat, akik imáinkat kérték, minden beteget és szenvedőt. Áldd meg közösségeinket, közösségi és missziós alkalmainkat, sajtóapostolságunkat, könyveinket és kiadványainkat, internetes jelenlétünket és mindazokat, akik ezeket olvassák, nézik, terjesztik, anyagi vagy lelki módon támogatják. Növeld a Te népedet Istenünk! Köszönöm Uram, hogy velünk vagy, mert szeretsz minket! Ámen.

Drága Jézusom! Add, hogy eljöjjön közénk a Te országod, a békesség és a szeretet, az igazság és igazságosság országa, a Szeretet földje! Ámen.