JoomlaTemplates.me by iPage Reviews

Molnár Judit: Beszámoló a zsámbéki lelki napról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2024. március 03. vasárnap

I.
Sok szervezési nehézség volt, így mindent a Szentlélekre bíztam, és mint mindig, nem csalatkoztam. Most, hogy átgondolom milyen is volt ez a nap, öröm és melegség tölti el a szívemet és mondhatom bátran, hogy akik itt voltak velünk, ők is így éreznek.

"Elmúltak a gyomorpanaszaim"

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2024. február 09. péntek

"2023 augusztusában a törökbálinti Szeretetláng kápolna és közösségi házban a hétfői imaösszejövetelen, közösségi alkalmon vettem részt. A dicsőítés után gyógyulásokért volt közbenjáró ima. Gyula többek között azt kapta, hogy valaki gyomorproblémáiból gyógyul (ismeret szava). Nekem akkor hosszabb ideje már gyomorfájdalmaim voltak.

Jézus Krisztus a megmentő - beszámoló a lelki napról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2024. január 28. vasárnap

Törökbálinton a Szeretetláng kápolnában lelki napon vettem részt szombaton (jan. 27-én). A lelki nap témája nagyon aktuális volt, mert azt tapasztalom, hogy ebben a zűrös feszültségekkel teli világunkban igencsak elveszettnek érzik magukat az emberek.

"De a családfa-gyógyító szentmisén mintha mindez lehullott volna rólam"

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2023. november 24. péntek

Kedves Testvérek!
Tanúságot szeretnék tenni arról, hogy milyen nagy segítséget kaptam a Szeretet Földje Találkozó családfa-gyógyító szentmiséje által. Vizsga előtt voltam, Hála Istennek sikerült a német szóbelim. Megkaptam az érettségi bizonyítványom. Ez nem sikerült volna, ha nincs a családfa-gyógyítás.

"Végül ő mondott ránk áldást és mosolyogva otthagyott minket"

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2023. november 16. csütörtök

Tanúságtételes beszámoló a köveskáli gyógyító összejövetelről: "A köveskáli templomnak varázsa van, lelke van. Vasárnap jártunk ott Sipos Gyulával, hogy résztvevői legyünk a gyógyító misének és az azt követő imaszolgálatnak. Már sokadik alkalmunk volt, Gyula is hozta szokásos formáját, tanítását sem először hallottuk, de nekem most mégis másképp szóltak az ismerős mondatok. A szentmise is mélyen megérintett, József atya elgondolkodtató prédikációjára most is emlékszem.

Szeretet Földje Találkozó és gyógyító alkalom volt Törökbálinton

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2023. november 01. szerda

Itt van még egy beszámoló a Találkozóról, ezúttal Tarnóczi Mária tollából:

"...nagyot dobbant a szívem..."

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2023. október 29. vasárnap

"Kedves Testvérek!
Ami a találkozót illeti, szép,tartalmas nap volt. Minden elismerés a szervezőké. Habár késve érkeztünk, de a sokszínű program mindenért kárpótolt. Eberlein Éva tanulságos előadása, Gyula fiának, Péternek a tanúságtételében  az őszinteség, nyíltság, ahogy a lelki vívódásairól beszélt. Nem mindenki képes rá, de neki megadatott. Hála Istennek érte. A családfa-gyógyító szentmise alatt, amit Zsadányi József atya mutatott be az volt az érzésem, mintha ezer szálat vágtak volna le rólam a bűn szálait, és ezután szabadon szárnyalhatok.

Beszámoló a 2023. évi Szeretet Földje Találkozóról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2023. október 29. vasárnap

Szokás szerint idén is Törökbálinton, a római katolikus templomban tartottuk a lelki napot, október 28-án, szombaton. A program egyórás dicsőítő imával kezdődött, amit hazánk egyik legjobb keresztény zenekara, a Te Deum együttes vezetett. (Ők szolgálnak a Cor et Lumen Christi Tűz és Fény alkalmain is, egyre nagyobb gyakorlatot szerezve az Isten vezetése alatti munkában.)

Egy tanúságtétel az Egység imájáról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2023. október 20. péntek

"Kedves Testvéreim!
Ezt az imát kaptam kb. fél éve, azóta mindég mondogatom, és érzem, hogy valóban velem van az Úr. Lassan alakít, többnyire elmúltak a félelmeim, jobban rá tudom magamat bízni. Amikor először hallottam erről az imáról, arra figyeltem fel, hogy megvakítja a sátánt. Régóta küzdök pszichiátriai betegségekkel, személyiségzavarokkal, de az ima hatására azt érzem, hogy egyre gyakrabban elfelejtem, hogy bármi bajom van.

Egy jó ötlet a szomszédból

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2023. október 06. péntek


Dr. Gakovic Dániel testvérünk rövid ismertetése: "Évek óta az Úr a szívemre helyezte, hogy Szavát meg kellene jeleníteni az utcákon, tereken, de egy lelki utat kialakítani, akik arra járnak elolvashassák. Ennek egy második állomását is megmutatta, hogy vállalkozó testvérekkel a saját kerítéseink, házunk falán vállaljuk egy-egy Isteni Ige megjelenítését. A gondot a költségek és a kihelyezés technikája jelentette leginkább. A Szentlélek végül arra vezetett, hogy  legegyszerűbb megoldást keressük és próbálkozzunk.

Dienes Valéria vallomása a megtéréséről

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2023. szeptember 08. péntek

Dienes Valéria (1879-1978) filozófusnő Bergson tanítványa volt Párizsban; Babitscsal, a korabeli szellemi élet nagyjaival volt kapcsolatban, s egy néhány évtizedes materialista “kitérő” után 1923-ban megtért, majd hamarosan Prohászka Ottokár lett a lelki vezetője. Megtérésének történetét így mesélte el Belon Gellértnek:

Rövid tanúságtétel a Szeretetláng Fesztiválról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2023. augusztus 29. kedd

Nagy Gyuri testvérünk hozzászólásként írta tanúságtételét a Fesztiválról szóló beszámolóhoz, de kimásolom ide is:
"Az EWTN tv közvetítése által néztem a fesztivált. Amikor egy ilyen, karizmatikus jellegű találkozót nézek, vagy részt veszek rajta, az az érzésem, hogy egy olyan kereszténységet tapasztalok meg, ami teljesen más, mint a formális vallásosság.