JoomlaTemplates.me by iPage Reviews

"Egyre közelebb éreztem magam Jézushoz és a Szentlélekhez" - két tanúságtétel a bajai lelki napról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2024. június 07. péntek

"Úgy érzem, meg kell osztanom azt, amit a lelki napon átéltem! Szépen összejöttünk, ismerősök és ismeretlenek is. Pár évig már jártam közösségbe, de a Covid miatt sajnos már nem. Azért is örültem nagyon ennek a napnak. A szervező mondta, hogy az előadó nagyon közvetlen ember, amit magam is megtapasztalhattam. 😃A dicsőítés, amellyel az alkalom indult, már megnyitotta a szívemet. Kíváncsian vártam, hogy milyen lesz a tanítás?

Beszámolós és tanúságtétel a bajai lelki napról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2024. május 31. péntek

"Hála és köszönet, ami legelőször eszembe jut a bajai Ciszterci Házban átélt élményekről!
A Pünkösdi lelki nap, magában foglalta a dicsőítést, Sipos Gyula tanításait, az egymásért mondott imákat, szentségimádást és a szentmisét. Mindez nagyon közvetlen, jó hangulatú, remek kis csapattal és igényes környezetben. Ez mind hozzájárult ahhoz, hogy a *Tűz* a Szentlélek ereje és szeretete beköltözzön a szívünkbe.

Beszámoló a május 1-i, XXV. Regionális Karizmatikus Találkozóról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2024. május 03. péntek


Az Alcsútdobozi Sportcsarnokban rendezték meg a Székesfehérvári Egyházmegye XXV. regionális karizmatikus találkozóját, … hogy láss, és eltelj Szentlélekkel (ApCsel 9,16) – mottóval. Az egyházat, a közösségeket, a személyes életünket éltető Szentlélek munkájáról és ajándékairól szólt Varga János SVD tanúságtétele, Hardi Titusz OSB tanítása és a jelen levő karizmatikus csoportok képviselőinek tanúságai. Spányi Antal megyés püspök a megjelent papsággal bemutatott szentmisén a karizmák helyes használatáról, az Istennek odaadott életről beszélt.

Lelki megerősítés a lelki napon

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2024. április 29. hétfő

Kedves Testvérek!
Szeretném megosztani veletek, milyen hitbéli megerősítést kaptam az április 27-i Szeretetláng lelki napon.

Lélekben Csíksomlyón

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2024. április 16. kedd

Amikor hazajött a kórházból, járókerettel közlekedett  a lakásban, gyógytorna, sok pihenés, lehetőleg fekve. „Hát nagyi, a reggeli szentmiséknek lőttek”  - jegyezte meg  kis unokája. – Még a vasárnapiaknak is egy időre - válaszolta. Rettenetesen hosszúak voltak a napok. Könyv, rejtvényújság. okostelefon, látogatók.  Hiányzott a szentmise. Emlékezett ugyan, hogy a covidos időszakban voltak közvetítések az interneten, de a géphez ülni még nem tudott.

Imameghallgatás az internet felhasználásával

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2024. április 13. szombat

A Szeretet földje youtube-csatornánkon kéthetente készítünk "Élő adást a szobából", és ennek minden ötödik adásában személyes imaszándékokra imádkozunk. Itt egy visszajelzés egy imameghallgatásról:

Beszámoló lelki napról és tanúságtétel gyógyulásról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2024. április 09. kedd

"Kedves Testvérek!
Lelki nap volt Babosdöbrétén április 6-án szombaton.

Egy rövid gyógyulás-történet

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2024. március 29. péntek

A hétfő esti közösségi alkalmon történt, csütörtökön kaptam a levelet: "Hétfőn rákérdeztél (ismeret szava) a veseproblémákra Van egy 5 mm-es kövem, ami önmagában még nem gond. Hetek óta erős fájdalom nyilallt a derekamba éjjel, ha át akartam fordulni. Ez hétfő óta csillapodott, mára meg is szűnt. Hála és köszönet az Úrnak, és Neked, mint közvetítőnek." (K. Mária) Isten szeretete gyógyít, Istennek legyen hála!

"Azóta látjuk, hogy stabilan javult az állapota."

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2024. március 20. szerda

"Távolról érkeztünk a törökbálinti lelki napra a Szeretetláng kápolnába, olyan volt ez nekünk most is, mint egy zarándoklat. Magunkkal hoztuk a kisebbik, 9 éves fiunkat, aki nem lelkesedett túlzottan. Mondta, hogy szerinte nem fog történni vele semmi, csak unatkozni fog.

Molnár Judit: Beszámoló a zsámbéki lelki napról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2024. március 03. vasárnap

I.
Sok szervezési nehézség volt, így mindent a Szentlélekre bíztam, és mint mindig, nem csalatkoztam. Most, hogy átgondolom milyen is volt ez a nap, öröm és melegség tölti el a szívemet és mondhatom bátran, hogy akik itt voltak velünk, ők is így éreznek.

"Elmúltak a gyomorpanaszaim"

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2024. február 09. péntek

"2023 augusztusában a törökbálinti Szeretetláng kápolna és közösségi házban a hétfői imaösszejövetelen, közösségi alkalmon vettem részt. A dicsőítés után gyógyulásokért volt közbenjáró ima. Gyula többek között azt kapta, hogy valaki gyomorproblémáiból gyógyul (ismeret szava). Nekem akkor hosszabb ideje már gyomorfájdalmaim voltak.

Jézus Krisztus a megmentő - beszámoló a lelki napról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók
Megjelent: 2024. január 28. vasárnap

Törökbálinton a Szeretetláng kápolnában lelki napon vettem részt szombaton (jan. 27-én). A lelki nap témája nagyon aktuális volt, mert azt tapasztalom, hogy ebben a zűrös feszültségekkel teli világunkban igencsak elveszettnek érzik magukat az emberek.