Szeretet Földje Hírlevél, 2024. július

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2024. július 05. péntek

Kedves Testvérek!

Áldott nyarat kívánunk mindenkinek, sok pihenéssel és kegyelemmel egész július hónapra! Mi is lazulunk kicsit, illetve máshová helyeződnek a hangsúlyok: a kápolnánk és közösségi házunk felújítási és karbantartási munkáira, a hamarosan megjelenő ingyenes újságra és mellé egy kis füzetre a kiengesztelődés szolgálatáról, illetve készülünk az augusztus utolsó szombati Szeretetláng fesztiválra, a szeptember utolsó szombati Szeretet Földje Találkozóra és az ősszel induló Szentlélek szemináriumokra. Az elmúlt hónapban pedig megvolt az alkotóközösségünk nyári alkotóhete, a negyedévi lelki napunk és továbbra is tartjuk a heti rendszeres összejöveteleinket. Néhány részlet:

- Legelőször is, továbbra is minden nap imádkozunk a békéért, és rendszeresen teszünk fel híreket a háborúról, hogy az emberek meglássák ennek szörnyűségét és imádkozzanak a békéért: https://szeretetfoldje.hu/index.php/imadsagok-hazankert
- Ehhez kapcsolódóan szeretettel ajánlom figyelmetekbe napi imánkat: https://szeretetfoldje.hu/index.php/mindennapi-imank  
- Megtartottuk szokásos negyedévi lelki napunkat amire megtelt a kápolnánk: Isten országa bennünk és közöttünk -az előadás fent van a videók között.
- A hétfőnként írott Eheti rovatunkba júniusban írtunk egy három részes sorozatot a kiengesztelődés szolgálatáról: Kiengesztelődés Istennel, egymással és a teremtett világgal - ezt a téma fontossága miatt ingyenes füzetként is közre adjuk! -, valamint még két másik írás: Mi keresztények, választások után; Háborúról és békéről - lásd: https://szeretetfoldje.hu/index.php/eheti 
- Új menüpontként felkerült egy rövid fényképes ismertető a kápolnánkról és közösségi házunkról, valamint munkáinkról: https://szeretetfoldje.hu/index.php/szeretelang-kapolna-es-kozossegi-haz
- A videók között láthatjuk a lelki nap előadását, egy rövid beszédet a Szűzanya jelentőségéről  és több más érdekes videót:
- Élő adás a szobából 116: Szűz Mária jelentősége, és segítsége hazánknak a XX. században
- Isten országa bennünk és közöttünk -Isten gyermekeinek méltóságáról, kegyelmeiről és küzdelmeiről, történetekkel illusztrálva...
- Az érdeklődés felkeltése és fenntartása
- Élő adás a szobából 115: Imaszolgálat személyes szándékokra - https://szeretetfoldje.hu/index.php/videok
Júliusi kedvezményes könyvajánlónk: E nyári hónapra, felfrissülésnek és kikapcsolódásnak novellás köteteinket és meséskönyveinket ajánljuk kedvezményes áron, és két kötet megvásárlása esetén egy harmadik novellás kötetünket ajándékba adjuk! A novellás kötetek ára egységesen 900 Ft/db, a meséskönyveké 1.000 és 2.000 Ft. Itt a lista:
- Napi firka - 100 rajz 100 rövid történettel - 900 Ft
- Mózes botja - 25 novella - 900 Ft
- Törökbálinti történetek - 900 Ft
- Kisvárosi történetek - 900 Ft
- 33 rövid történet és néhány hosszabb - 900 Ft
- Az otthon maradt fiú  (bibliai novellák) - 900 Ft
- Szeretetláng mesék - 1000 Ft
- Ármányos sárkányos - meséskönyv, 2000 Ft
 Megrendelhetők az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. levélcímen, vagy a 06-30/33-88-245-ös telefonszámon.
(Könyveinkről részletesen lehet tájékozódni a honlapunkon a Könyveink menüpont alatt: https://szeretetfoldje.hu/index.php/konyveink )
Rövid, érdekes novellák - Odüsszeusz hazatér; Hárman a pusztában; Káin ítélőszéke előtt... - a honlapunkon: https://szeretetfoldje.hu/index.php/irodalom   
Honlapunk naponta frissül hírekkel, cikkekkel, eseményekkel, képekkel, érdemes minden nap belenézni! Célunk, hogy egy széles körű, tájékoztató, elgondolkodtató keresztény honlapot készítsünk.
 - Köszönjük, hogy olvastok minket! Hálásak vagyunk minden jó hírért, írásért, cikkért, tanúságtételért, amit a honlapra küldötök címünkre (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
 - Ha van lehetőséged támogatni minket, hálás szívvel köszönjük! Adományokat lehet küldeni az Alapítvány számlaszámára vagy címére is. Számlaszám: 10700268-04975106-51100005, cím: 2045 Törökbálint, Templom u. 13.  Jótevőinkért minden nap imádkozunk!
 Imával és szeretettel: Sipos Gyula

 

You have no rights to post comments