Ez + az missziónk életéből

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2016. szeptember 14. szerda

Evangelizáció, Találkozó, Bérmálkozás,Tanoda, Kápolna, Galgóczy-könyv - ügyeink, menet közben:

- Az otóber 1-i (és előtte szeptember 30-i!) Szeretet Földje Találkozó sokszorosított plakátjai és szórólapjai megérkeztek, elkezdjük kirakni őket mindenhová, ahová csak lehet. Közben egyházközségünk evangelizációs munkacsoportja is "belendült": csütörtökön indul az Alfa-kurzus, szervezzük az adventi udvart, lesz zarándoklat, gyógyító összejövetel... hogy csak a nagyobbakat említsem. Bővebben a programról itt olvashatsz: http://szeretetfoldje.hu/index.php/hirek-esemenyek/8504-oromhir-a-szeretet-foldje-talalkozoval-kapcsolatban 

- Nagy öröm, hogy megint lesz nálunk a bérmálkozás előtt felkészítő triduum a bérmálkozóknak (több, mint 60 ember), és a harmadik napon imádkozni fogunk a Szentlélek kiáradásáért életükre.

- A Szeretetláng kápolna ügyében is folyamatos az egyeztetés a terület mostani tulajdonosa, a keresztény vállalkozó (aki megvenné) és közöttünk, keressük a legjobb megoldást, hogy újra teljes üzemben működhessünk. Közben elkezdtük az adomány-gyűjtést is, köszönjük mindenkinek, aki gondolránk ez ügyben.

- A cigány-misszió keretében talán lehetséges, hogy Tanodát nyissunk. Ennek azonban egyelőre nem csak anyagi feltételei hiányosak, hanem még segítőkre is szükség lenne. Bizonytalanok vagyunk, bele vágjunk-e, még nem tudjuk, végülis sikerülni fog-e.

- A Galgóczy Erzsébet életéről és misztikájáról szóló könyv folyamatosan készül, néhány részletet feltettem a cikkek, írások közé is. (Lásd itt: http://szeretetfoldje.hu/index.php/cikkek-irasok ) Ez nem csupán életrajz - bár azt is bemutatja -, hanem bemutatása és tárgyalása Galgóczy Erzsébet különleges misztikájának, hogy mindannyian tanuljunk, épüljünk belőle. 

És akkor még a könyvesboltokba is ki kellene vinni a könyveket, és itt vannak a közösségi alkalmaink hétfőtől csütörtökig, az esetleges hétvégi missziós alkalmak, és közben a munkahelyeink, családi kötelezettségeink... hát, nem unatkozunk! :-) Talán érzékelhető, hogy nagy szükség van imáitokra, segítségetekre, támogatásotokra. Munkánkat támogatni lehet a Szeretet Földje Közhasznú Alapítványon keresztül, számlaszám: 10700268-04975106-51100005 Mindenn adományt hálásan köszönünk, jótevőinkért imádkozunk!

Imával és szeretettel: Sipos Gyula

 

 

You have no rights to post comments