Heti ez meg az

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2016. február 16. kedd

Múlt hét szombaton lelki nap volt egyházközségünkben Isten irgalmasságáról, ami nagyon jól sikerült. Hétfőn a közösségünk egy része elment István atyával Budaörsre, ahol a lelkipásztori körzet közösségeinek volt ugyanez a téma, másik részével megtartottuk a rendes hétfő esti nyitott összejövetelünket. Ma (kedd) délután a szokásos időben, 16 órától tartjuk a szentségimádást a Szeretetláng kápolnában - de ezzel még nincs vége a napnak, mert este megyünk Budaörsre a Siloé közösség által szervezett Istenkereső missziós összejövetelre. 

Kedd esti Istenkeresés: http://szeretetfoldje.hu/index.php/hirek-esemenyek/8135-oromhir-gyogyulas-szabadulas 

Szerdán este szentségimádást tartunk a Mária segíts kápolnában, de közben beszélni is fogok az Isteni Szeretet Közösség Mária kápolnájában az esti összejövetelen.

Csütörtökön a szokásos délelőtti szentségimádás (9-13 óráig) a Szeretetláng kápolnában - a szentmisét 11 óra körül Baladincz József atya mutatja be.

Pénteken pedig megyünk Kunszentmártonba a karmelita rendházba, ahol nagyböjti lelkigyakorlatot és gyógyító összejövetelt tartunk - erre még mindig lehet jelentkezni, mindenkit szeretettel bárunk! Lásd: http://szeretetfoldje.hu/index.php/lelki-napok/8103-jezus-elete-elete-kozottunk-szeretet-foldje-nagybojti-lelkigyakorlat

Közben reményeim szerint sikerül összerakni a Szeretet földje ingyenes újságunkat is és akkor az is mehet a nyomdába és a jövő héten talán már postázhatjuk...

Imával és szeretettel: Gyula (sipos)

ui.: különben kissé megkehesedtem, kérlek benneteket, imádkozzatok a programok sikeréért és értem is - köszönöm!

Hozzászólások   

#2 sip 2016-02-16 17:20
Köszönöm!!!
#1 edit 2016-02-16 12:04
a te gyengeséged, a mi erősségünk.
Mert tudjuk, hogy ha elfáradsz is továbbhaladsz, ha megbotlasz is felállsz, ha nyavaják gyötörnek is Hiszel.
És ha te tovább haladsz gyengeségeid ellenére is, vagy éppen azért, mi sem tehetünk mást csak haladunk, felállunk, gyógyulgatunk.

Imádkozom az Istenhez a legnagyobb ajándékért, amit kérhetek számodra. Imádkozok Istenhez, hogy fogadjon el szolgájának és szolgaságod gyümölcsöt teremjen.

You have no rights to post comments