Ez + az

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2014. május 13. kedd

Ma kora délután megyünk bevásárolni egy szegény családnak, utána 16 órától szentségimádás a Szeretetláng kápolnában, majd ennek végeztével, 18 órakor indulok Szentendrére előadást tartani (Alfa-kurzus: Isten ma is gyógyít). Néhány egyéb hír a gyógyító összejövetelekről, cigány misszióról, a nyári alkotó táborról és a tervezett új könyvről:

- Hála Istennek hétvégén három helyen is lesz missziós alkalmunk. Pénteken Vácott lesz gyógyító összejövetel, szombaton Szolnokon tartunk lelki napot és gyógyító összejövetelt, vasárnap pedig Köveskálra megyünk. (Akit érdekel: http://szeretetfoldje.hu/index.php/hirek-esemenyek/5754-gyogyito-osszejovetel-vacott-szolnokon-es-koveskalon)

- Továbbra is szeretnénk kérni imáitokat Boross Zoltán atyáért. Az ő egyházközségében folytatjuk a cigány-missziós munkánkat, most van remény egy kis közösségi épület "megszerzésére" is e célból, de Zoltán atya még beteg, most lábadozik a negyedik agyvérzéséből. Lelkileg erős, tele van tervekkel, de meg kell erősödnie...

- A nyári Szeretet Földje alkotótábor Törökbálinton lesz a június 23-i héten. Ha valaki szeretne ekkor meglátogatni minket, megnézni hogyan dolgozunk, azt szeretettel várjuk, csak jelezze elérhetőségeinken.

- Tervezzük Balog Elemér cigány író, költő, zenész novelláinak kiadását. Írásai ismerősek lehetnek a Cigányélet című könyvből, illetve honlapunk irodalom menüpontja alatt is olvashatók művei. Fontosnak tartjuk, hogy ez a könyv megjelenjen, bepillantsát engedve a cigány nép múltjába, jelenébe, örömeibe és bánataiba. (De Elemér írásai nem részrehajlók: szereti népét, de nem takargatja hibáikat sem. ) Jelenleg a kötet szerkesztése folyik és támogatókat is keresünk a megjelentetéshez. Aki tud segíteni jelezze - a támogatók névsorát természetesen közzé tesszük a könyvben is és tisztelet példányokat is adunk.

Imáitokat hálás szívvel megköszönve és viszonozva: Sipos Gyula

 

You have no rights to post comments