Dolgos hétköznapok

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2013. április 02. kedd

A húsvéti ünnepek után itt vannak a dolgos hétköznapok. Mi vár ránk ezen a héten? Íme:

- Természetesen a fix programok mennek tovább: ma (kedden) délután szentségimádás 16-18 óráig a Szeretetláng kápolnában, csütörtökön pedig ugyanitt 9-14 óráig (11 óra körül szentmise).

- Szerdán Nagymarosra megyek, az ottani Alfa-kurzuson tartom meg az "Isten ma is gyógyít" című előadást, csütörtökön reményeim szerint feljutok Budapestre, a könyvesboltokba viszem a könyveket, pénteken délután pedig cigánymissziós alkalom lesz Érden. (Erről jut eszembe, lesz Érden egy Cigányélet-könyvbemutatónk április 11-én, majd még írok róla!)

- Szombaton egyházközségünk tart 9 órától lelki napot a lelkipásztori körzethez tartozóknak (Budaörs, Érd, Torbágy), remélem sokan eljönnek a közös beszélgetésre. Vasárnap pedig 14 órától az Isteni Irgalmasság ünnepe lesz az Isteni Szeretet Közösségben, itt csak röviden fogok beszélni (gondolom), a szentmise után pedig lesz imaszolgálat. (Áprilisban elég sok gyógyító összejövetelünk is lesz, bővült a lista, érdemes megnézni a gyógyító összejövetelek menüpont alatt!)

- Közben ezen a héten el kellene készítenem az ingyenes újságunkat és elvinni a nyomdába - kérlek benneteket, hogy imádkozzatok szegény emberért, nemrég műtötték agydaganattal, sugárkezelés, kemó - szóval ami belefér...

- A városunkban komoly támogatással megjelent egy társaság, aki ezerrel nyomja a new age tanokat, civil akadémiát tart, egyebek - ezzel kapcsolatban ígértem, hogy összeállítok egy anyagot, amit a döntéshozók elé lehet rakni - ezt is meg kell írnom.

És persze itt van minden nap a honlap, a család, a megkeresések, a szervezések, a megélhetés izgalmai - szóval van miért imádkozni.

Áldott ünnepeket és sok erőt kívánva mindenkinek, imával és szeretettel: Gyula

You have no rights to post comments