Ünnepelünk

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2012. május 03. csütörtök

Mindenkinek szeretném megköszönni, aki imáival, jelenlétével, adományával segítette a Szeretetláng kápolna 15 éves jubileumi ünnepségét és a május 1-i katizmatikus találkozót is. Rövid beszámolók és hírek:

- 15 évvel ezelőtt, 1997. április utolsó szombatján volt az első hivatalos és nyilvános szentmise a Szeretetláng kápolnában. Azóta sok küzdelmen, nehézségen mentünk keresztül, de sok örömöt is megtapasztalhattunk. Most a 15. évfordulón örömmel láttuk az "ősi tagokat" - akikkel kezdetek óta együtt voltunk -, és az újakat is. Istennek legyen hála, hogy jó idő volt, ezért a pótszékeket is ki tudtuk tenni az udvarba, amik szintén megteltek. (Csodálatos megerősítése volt az alkalomnak, hogy egyik testvérünk - K. Éva néni - kapott egy képet az Úrtól. Egy másik testvérünk pedig éppen fotózott, és a fényképen csodálatos módon ugyanaz a tartalom jelent meg, mintegy igazolva a mennyei látomás valóságát.) A déli szentmisére eljött Róna Gábor atya, aki hosszú éveken keresztül volt a Szeretetláng Lelki Mozgalom nemzetközi koordinátora, így vele és Baladincz József atyával együtt ünnepelhettük Krisztus örök jelenlétét közöttünk.

- Csak három napra rá, május 1-én volt egyházmegyénk karizmatikus közösségeinek találkozója Alcsútdobozon. A Te Deum zenekar csodálatos dicsőításbe vezetett be minket, ezt követte Fábry Kornél atya tanítása, majd szentségimádás és közbenjáró imaszolgálat. Déluán még egy előadás, tanúságtételek, végül a napot Spányi antal püspök atya vezetésével koncelebrált mise zárta.

- Ezen a héten eddig minden napra jutott valami előadás, Alfa-kurzus, imaszolgálat. Mintha csak a Szűzanya segítő kegyelme és Isten akarata szervezte volna így, hogy a közös ünneplések a szolgálatba csatornázódjanak be, és én nagyon hálás vagyok ezért. Ma is lesz egy előadás, vasárnap pedig Pomázra megyünk gyógyító összejövetelt tartani... Az Isten jó, ez a legfontosabb tudnivaló!

- Szeretettel ajánlom figyelmetekbe ehavi könyvajánlónkat. Május a Szűzanya hónapja, ezért minden vele kapcsolatos könyvünk most kedvezményesen vásárolható - és ezzel is hozzájárultok a misszió fenntartásához és sikeréhez!

Imával és szeretetel: Gyula

 

You have no rights to post comments