Őszi munkáinkból...

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2020. október 09. péntek

Bár a járvány még tart, az élet nem áll meg a missziós munkánkban sem. A heti közösségi alkalmaink mellett: lelki nap, kiállítások, Szentlélek-szeminárium, előadás-sorozat... ízelítő a következő hetek munkáiból:

- Október 17-én, szombaton lesz a Szeretet Földje Alkotóközösség nyitott alkotónapja, 20-án, kedden pedig a Filmklub, Szent József életéről nézünk meg egy filmet.

- Elindult egyházközségünkben egy Szentlélek-szeminárium a katekumeneknek, az előadások megtartásába és az imaszolgálatba mi is besegítünk.

- Október 19-én, hétfőn 18 órakor nyílik a művelődési házban Oravecz István fotókiállítása "Örökbálint" címmel - a képekhez kis irodalmi szövegek is készültek, amelyeket én (S. Gy.) írtam.

- Készülünk egy természetfotós kiállítással a Szeretetláng kápolnába, remélhetőleg még október folyamán megnyílik.

- Sajnos egy megszervezett gyógyító lelki napot lemondtak a járvány miatt, bízunk benne, hogy később még megtartható lesz. Viszont jön egy csoport október 24-én, szombaton a Szeretetláng kápolnába, ahol lelki napot tartunk nekik.

- Október 26-án, hétfőn este hét órakor kezdünk egy három részes nyitott előadás-sorozatot a hétfői közösség szervezésében a törökbálinti plébánián az isteni erényekről, a hitről, reményről és szeretetről.

- Az érdi cigánymissziónk keretében elindult fiatal felnőtteknek egy felzárkóztató iskola, hogy be tudják fejezni a nyolc általánost és bizonyítványt kaphassanak róla. Kérünk benneteket, imádkozzatok értük, és értünk is, hogy el tudjuk végezni a ránk bízott munkákat!

Imával és szeretettel: Gyula (sipos)

You have no rights to post comments