Őszi ez + az

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2020. szeptember 02. szerda

"Itt van az ősz, itt van újra..." a lazább nyár után indul az őszi szezon, azaz a szokásos heti összejöveteleink mellett megint lesz a havi filmklub, alkotó napok, missziós lelki napok (gyógyító összejövetellel), és persze az idei Szeretet Földje Találkozó... részletek:

- Szeptember 5-én, szombaton Alkotónap a közösségi házunkban, 9.30 órától.

- Szeptember 8-án, kedden 18 órától Filmklub a közösségi házunkban, a Fatima csodái című filmet fogjuk vetíteni (a program természetesen ingyenes).

- Szeptember 12-én, szombaton Szeretet Földje Találkozó 2020., lelki nap és gyógyító összejövetel a római katolikus templomban, képzőművész kiállítás megnyitó a Szeretetláng kápolna és közösségi házban... részletes program itt: http://szeretetfoldje.hu/index.php/hirek-esemenyek/13622-lelki-nap-es-gyogyito-osszejovetel-kiallitas-szeretet-foldje-talalkozo-szeptember-12-szombat

- Szeptember 20-án, vasárnap délelőtt lelki nap és gyógyító összejövetel Szigetszentmiklóson, október 2-án, pénteken délután Szigethalmon, október 3-án, szombaton pedig Nógrádmegyeren. (Ezekről a bővebb programot felteszem majd a lelki napok menüpont alá...)

- Rendszeres heti programjainkról itt olvashatsz: http://szeretetfoldje.hu/index.php/2-uncategorised/10384-allando-programjaink

Imával és szeretettel: Gyula (sipos)

You have no rights to post comments