Néhány hír házunk tájáról

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2020. június 23. kedd

- Kijöttek a nyomdából az új igekártyáink, amelyek Csonka György testvérünk képeinek felhasználásával készültek. A 16-féle kártyát a régebbiekkel együtt missziós alkalmainkra visszük, ahol ingyenesen lehet húzni belőlük, illetve kint vannak a közösségi házunkban is.

- Ezen a héten van a Szeretet Földje Alkotóközösség alkotótábora is, hétfőtől péntekig a közösségi házban, általában 9.30-17 óráig. Az érdeklődők meglátogathatnak minket...

- Szerdán 24-én este 9 órától megint lesz "élő adás a szobából..." a téma: Jézus családi történeteiből - és természetesen imádkozunk is mindenkiért. Az adás nézhető a youtube-csatornánkon (szeretetfold), vagy a honlapunkon keresztül is.

- Szombaton, június 27-én Szeretetláng lelki napot tartunk a kápolnában és közösségi házban, a téma a Szeretetláng ereje, bővebben lásd: http://szeretetfoldje.hu/index.php/hirek-esemenyek/13362-a-szeretetlang-ereje-lelki-nap-torokbalinton (És a közösségi házban ki lesz téve az alkotóközösség heti termése is... :-) )

- Június 28-án, vasárnap avatják Szolnokon Galgóczy Erzsébet emléktábláját, ami nagy öröm nekünk, ott leszünk! (A hír itt: http://szeretetfoldje.hu/index.php/hirek-esemenyek/13351-emlektabla-galgoczy-erzsebetnek )

- Közösségünk nyári kirándulása július 11-én, szombaton lesz.

- Július 12-én, vasárnap 11 órától gyógyító összejövetelt tartunk Köveskálon, a római katolikus templomban.

- Szokásos heti összejöveteleinket továbbra is megtartjuk, azokra is szeretettel várunk mindenkit! (Lásd: http://szeretetfoldje.hu/index.php/2-uncategorised/10384-allando-programjaink )

Imával és szeretettel: Gyula (sipos)

 

You have no rights to post comments