Az év utolsó napjain

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2011. december 22. csütörtök

Az év utolsó heteit, napjait éljük, egy kis karácsonyi munkacsökkentés jót fog tenni nekünk is (bár ez a honlapot csak korlátozottan érinti). Tegnap (december 21-én, szerdán) délelőtt Székesfehérváron tarthattam lelki napot 17 éves gimnazista fiataloknak, délután pedig Tarnóczi Marikával látogattunk meg négy cigány nagycsaládot Érden (vittünk nekik karácsonyi csomagokat, kicsit beszélgettünk, imádkoztunk velük). Az egyik családfő külön megörvendeztette a szívünket, amikor azt mondta, hogy elhatározták, minden vasárnap elmennek a templomba...

Kipostáztuk - 552 címre - a Nemzeti Imanap levelét (olvasható itt: http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/imadsagok-hazankert/41-nemzeti-imanap/1209-nemzeti-imanap-nyolcadszor) és az igénylő kártyákat, amivel lehet kérni az imafüzeteket, plakátot, stb. (Ezek a honlapunkról is letölthetők, innen: http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/letoeltesek/category/5-nemzeti-imanapos-anyagok)

Közösségi összejöveteleink alkalmazkodnak a karácsonyi időszakhoz. Így  - mivel pont karácsonyra esik - az e havi utolsó szombati lelki nap a Szeretetláng-kápolnában elmarad.

Egész éves türelmeteket, imáitokat, hűségeteket és segítségeteket megköszönve, imával és szeretettel: Sipos Gyula

 

You have no rights to post comments