Munkák és előkészületek

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2019. május 17. péntek

A hétfői, keddi, szerdai és csütörtöki közösségi alkalmainkon túl - előadás, pünkösdi kilenced, filmklub, lelki napok...

- Május 17-én, pénteken Kismarosra megyek (S. Gy.) az ottani alfa-kurzuson előadást tartani: "Isten ma is gyógyít".

- Május 21-én, kedden 18 órakor Filmklub a Szeretetláng közösségi házban: Momo (családi film egy kislányról, aki segít az embereknek örömeikben, bánataikban).

- Május 25-én, szombaton Valkón lesz regionális szeretetláng találkozó, ahol szintén beszélhetek a Szűzanya Szeplőtelen Szívének Szeretetlángjáról.

- Május 31-én, pénteken kezdődik a pünkösdi kilenced, egyházközségünkben minden nap közös ima! (+ Ferenc pápa Csíksomlyón).

- Június 4-én, kedden 18 órától Lackfi János költő lesz a vendégünk a Szeretetláng közösségi házban - erre a programra is mindenkit szeretettel várunk!

- június 10-én Pünkösd hétfőn délelőtt Gyálon tartunk missziós alkalmat, közös ima, előadás, szentmise és közbenjáró imaszolgálat...

- Gondolkodunk rajrta, hogy csináljunk-e egy külön pünkösdi lelki napot, vagy elég lesz a június utolsó szombati Szeretetláng lelki nap a közösségi házban - ha szeretnétek egy pünkösdi lelki napot, írjatok!

- És még: júniusban kijön az új ingyenesd újságunk, azt is meg kell írni, szerkeszteni...

Minden jót mindenkinek!

Imával és szeretettel: Gyula (sipos)

-

You have no rights to post comments