Élő adás, és mindenféle más

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2019. február 14. csütörtök

A közeli napok programjaiból: gyógyító összejövetelek, filmklub, élő adás, új imafüzet... és egy szolgálati közlemény:

- E héten szombaton Tökölön, vasárnap Köveskálon tartunk gyógyító összejövetelt, amire mindenkit szeretettel hívunk. Bővebb program itt: http://szeretetfoldje.hu/index.php/hirek-esemenyek/11071-isaten-szeretete-gyogyit-lelki-nap-es-gyogyito-osszejovetel-tokolon-es-koveskalon

- Jövő hét kedden, 19-én 18 órától a Szeretetláng közösségi házban filmklub (mint minden hónap harmadik keddjén). A film címe: Hinni mindenáron (egy szép keresztény szerelmi történet...) A program ingyenes, mindenkit szeretettel várunk.

- Jövő hét szerdán, 20-án este 9 órakor élő adás lesz a youtube-csatornánkon (https://www.youtube.com/user/szeretetfold ) keresztül. Isten gyógyító szeretetéről fogok beszélni, illetve arról, milyen okai vannak annak, ha nem gyógyulunk meg. Kérdéseket előre is lehet küldeni a levélcímünkre, illetve az adás közben. A végén imádkozni fogunk gyógyulásokért.

- Egy új, az eddigi imafüzeteket összegző imafüzetet készítünk, ami az április 27-i Regionális Szeretetláng Találkozóra jelenik meg.

- És egy szolgálati közlemény: Aki az új támogatási-ajándékozási lehetőséget kihasználva utalt pénzt az alapítványunk számlaszámára, kérem írja meg a címét, és hogy a CD mellé milyen könyvet szeretne kérni, hogy tudjam postázni! Köszönöm!

Imával és szeretettel: Gyula (sipos)

 

You have no rights to post comments