Egy kis betekintés

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2011. október 20. csütörtök

Istennek legyen hála, munka van bőven. Most postázom az ingyenes újságunkat, de volt itt játék-gyűjtés, aztán jönnek a gyógyító összejövetelek, alpha-kurzus, szentségimádás, aztán egy kiadványunk elindítása, ha sikerül...

- Elkészült az idei 4. száma a Szeretet földje ingyenes újságnak, amit most postázunk (majd 600 címre), a nyomdai és postai költségeket is ki tudjuk fizetni (több, mint 80.00 Ft összesen).

- A cigánymisszióban szembesültünk azzal, hogy ezeknél a családoknál sznte alig van gyerek-játék, ami már ilyen kis korban is visszaveti a gyermekek fejlődését. Ezért a hétfői közösségünkben játékgyűjtést hirdettünk és elég sok össze is gyűlt, amit Tarnóczi Marika visz ki a családoknak.

- Ma (csütörtökön) megyünk Tárnokra gyógyító összejövetelt tartani, szombaton jön a váci kiengesztelődési találkozó (nagyon fontos!), it én beszédet is mondok és a zenei szolgálatot viszem, a jövő héten aztán szerdán a Szent Gellért könyvesbolt Szeretet-termében lesz gyógyító összejövetel, pénteken délelőtt a biatorbágyi alpha-kurzuson beszélek, este pedig az Isteni Szeretet Közösség házában a 40 órás szentségimádás első óráiban zenélek. (Közben lesz Budaörsön Zakariás atya lelkigyakorlata, amit szintén jó szívvel ajánlok mindenkinek!) November első hetében aztán jön a törökbálinti Alphán egy beszéd, a rákos zarándoklat és a törökbálinti gyógyító összejövetel... (Ezek időpontjai szerepelnek itt: http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/gyogyito-oesszejoevetelek/981-gyogyito-oesszejoevetelek-2011-sszel)

- A Szeretetláng kápolnában Angyi néni halála után is egyelőre a szokott rend szerint folyik tovább az élet. Még vár ránk egy beszélgetés a terület tulajdonosával, hogy most akkor hogyan tovább - kérjük ezért az imáitokat, hogy minden Isten akarata szerint rendeződjön el.

- Végül: Sokan olvasták a honlapunkon is a "Márkot olvasva" elmélkedés-sorozatot. Úgy gondoljuk, hogy ez egy értékes anyag, amit jó lenne - még ha kis példányszámban is -, kinyomtatni. A 158 elmélkedés végig veszi az egész evangéliumot, bemutatja és magyarázza azt. Sajnos terjedelme sem kevés, A/5-os méretben 352 oldal, és a nyomdai számla is nagy, még ha kedvezményt kapunk, akkor is. Ezért szeretnénk támogatókat találni a kiadáshoz. (A támogatók neveit hálaadással betesszük a könyvbe, és természetesen tiszteletpéldányokat is kapnak.) Aki úgy érzi, hogy tud erre pénzt áldozni, vagy ismer olyan embert (testvért), aki erre kész, kérem, hogy jelezze, hogy minél előbb kiadhassuk a könyvet. (Adományt lehet küldeni az Alapítvány számlájára is, vagy a postai címünkre, 2045 Törökbálint, Templom u. 13. Bővebb felvilágosítás: 06-30/33-88-245)

Imáitokat kérve és értetek imádkozva, szeretettel: Gyula

You have no rights to post comments