Isten győzelmet ad

Kategória: Könyveink Megjelent: 2012. szeptember 12. szerda

istengyoz  Sípos (S) Gyula: Isten győzelmet ad

Jézus Krisztus győzelme tökéletes és visszavonhatatlan, de hogy ezt mi  mennyire tudjuk realizálni, az tőlünk is függ. Isten az emberrel való kapcsolatot mindig tökéletesen akarja, az ember viszont akadályozva van önmaga, a világ és a gonosz lélek által. Ezért a krisztusi élet mindig külső és belső küzdelemmel jár. A könyv sok példával, történettel mutatja be Isten győzelmét, a győzelem eszközeit, stratégiáit és megvalósulási formáit személyes és közösségi életünkben..


Isten vágyik az emberekkel lenni, vágyik az édeni kapcsolatra. Ennek tökéletes megvalósulása számunkra csak a mennyek országában, illetve az „új ég és új föld” idejében lesz lehetséges, ez azonban nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk erről itt a földön. Épp ellenkezőleg!
Isten éppen arra hív minket, hogy teljes szívünkből és teljes erőnkből akarjuk, kutassuk és éljük Isten országának valóságát.
„Mert mindenki, aki az Istentől született, legyőzi a világot. És ez a győzelem - győzelem a világ fölött! - a mi hitünk.” (1Jn 5, 4)

Méret: 11x19 cm

Oldalszám: 110 oldal 

A könyv ára: 900 Ft

A postaköltséget mi álljuk, azért nem kell fizetni!!!

Megrendelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

You have no rights to post comments