Kilenced hazánkért és a választásokért - 2. nap

Kategória: imádságok hazánkért Megjelent: 2014. március 29. szombat

Mennyei Atyánk! Kérünk Téged Jézus Krisztus nevében, a mindenkor segítő Szűzanya közbenjárásával, hogy áldd meg hazánkat: a felnőtteket és gyerekeket, gazdagokat és szegényeket, magyarokat és minden nemzetiséget, férfiakat és nőket egyaránt! Kérünk, szabadíts meg minden bűntől: lopástól, rablástól, gyilkosságtól, hamis vallásoktól, abortusztól, csalóktól és szélhámosoktól, a bűnök és hamis szabadság prófétáitól, a gyűlölet és viszály embereitől! Ajándékozz nekünk jó vezetőket az élet minden területén, ments meg minket a széthullástól és hozd el a megújulást! Köszönjük Uram, hogy szeretsz minket és velünk vagy minkdenkor! Ámen.

Hozzászólások   

#1 Mihala Attila 2014-03-29 13:30
Uram szabadítsd meg az embereket az irigység végtelen kárától.
Ki - a mi pénzünkön - tehetne valamit kis hazánk érdekében ne nyomja el az akaratot az irigység, "hogy ezt nekem kellett volna feltalálni"
Nézzétek meg a You Tuben a "Levéltetű? Locsold le!" videót. Biotermékből Európa éléstára lehetnénk, mert az Úr kitűnő talajjal és vízzel áldott meg bennünket. De termelés helyett kint tisztítjuk a WC-ket. A Duna TV riportban látható gazda 8 év óta termel vegyszer nélkül gyümölcsöt, zöldséget, burgonyát, stb Add Uram, hogy elterjedjen ez a módszer nálunk és unokáink ne külföldön keressenek majd boldogulást. Hála Neked.

You have no rights to post comments