Ima a Magyarok Nagyasszonya ünnepén

Kategória: imádságok hazánkért Megjelent: 2021. október 08. péntek

„Szeplőtelen Szívem végül győzni fog”
Ó, Mária, Isten Anyja és minden ember Anyja, kérjük oltalmadat és hathatós közbenjárásodat. Édesanyánk, Te ismered és megosztod szenvedéseinket és reményeinket.

„Mária, Béke Királynője”, Rád bízzuk hazánkat, anyai oltalmadba ajánljuk magunkat, kérjük Tőled a békét és a kiengesztelődést Magyarország számára. Kérünk, kísérj el bennünket utunkon, bennünket, akik mint János apostol, szeretnénk befogadni Téged, hogy megtanuljuk, hogyan legyünk Jézushoz hasonlóvá. Isten Lelke nyissa meg a szíveket a szeretet és az igazság számára, és vezesse el népünket a kölcsönös megértésre és a béke őszinte akarására. Ebben az egységben ajánljuk fel Neked különleges módon Magyarországot, a magyar Egyházat, és minden magyart, akinek különösen szüksége van erre a felajánlásra.
Ó, Magyarok Nagyasszonya, Rád bízzuk nemzetünket, elsősorban a legvédtelenebbeket: az ártatlan gyermekeket, az útkereső fiatalokat, a szétzilált családokat, a magányos öregeket, a nélkülözőket és a betegeket, mindazokat, akik elhagyatva, remény nélkül élnek.
Rád bízzuk, Mária, Megváltás Hajnalpírja, jövőnket és utunkat az új évezredben. Ámen.

You have no rights to post comments