Imanap hazánkért kilenced - 9. nap

Kategória: imádságok hazánkért Megjelent: 2021. január 18. hétfő

Ma, január 18-án, Árpád-házi Szent Margit ünnepén járuljunk Isten elé egyházunkért és hazánkért, népünkért és nemzetünkért az általános közös közbenjáró imánkkal, kérve a szabadulást, gyógyulást és megújulást:

1. - Jézusom, Te mondtad: “Kérjetek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek.” Íme, zörgetünk, keresünk és kérjük a kegyelmet, hogy szabadíts meg minket a sátán és a gonosz lelkek minden hatásától és befolyásától, hogy egészen szabadon és tisztán élhessünk a Te dicsőségedre és az emberek megmenekülésére.
- Miatyánk.., Üdvözlégy.., Dicsőség... Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom benned.

2. - Jézusom, Te mondtad: “Amit kértek az Atyától az én nevemben, megadja nektek.” Íme, most nevedben kérjük az Atyától a kegyelmet, hogy minden testi és lelki betegségtől meggyógyulhassunk és egészségesen, a Te hatalmad jeleként élhessünk a Te dicsőségedre és az emberek megmenekülésére.
- Miatyánk.., Üdvözlégy.., Dicsőség... Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom benned.

3.- Jézusom, Te mondtad: “Ég és föld elmúlnak, de az én igéim el nem múlnak.” Íme, most szavad csalatkozhatatlanságára támaszkodunk, és kérjük a kegyelmet, hogy minden erőtlenségünkből, gyengeségünkből, hitetlenségeinkből, reménytelenségeinkből és szeretetlenségeinkből emelj ki minket, hogy Általad erős, a Te mértékedet tartó és szeretetteli életet élhessünk a Te dicsőségedre és az emberek megmenekülésére.
- Miatyánk.., Üdvözlégy.., Dicsőség... Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom benned.

Jézusom Szentséges Szíve, Te nem tudsz részvétlen lenni a szerencsétlen iránt, légy irgalmas hozzánk, nyomorult bűnösökhöz is. Add meg nekünk Szűz Mária Szeplőtelen Szívének, a Te és a mi gyengéden szerető Édesanyánknak a közbenjárására a kért kegyelmeket.
Szent József, az Úr Jézus nevelőatyja, könyörögj érettünk. (Pio atya nyomán)
Drága Jézusom! Add, hogy eljöjjön közénk a Te országod, a békesség és a szeretet, az igazság és az igazságosság országa, a Szeretet földje! Ámen.

You have no rights to post comments