Imanap hazánkért kilenced - 1. nap

Kategória: imádságok hazánkért Megjelent: 2021. január 10. vasárnap

Gazdasági válság, politikai válság, klímakatasztrófa, járvány, félrevezetés, viszály és háborúság, paráznaság, korrupció - az egész Föld megrendül a sötétség erőinek csapásaitól. Mi azonban tudjuk, hogy Jézus Krisztus már győzött a bűn minden ereje, a gonosz lelkek minden hatalma fölött, ezért Isten elé állunk egyházunkért és hazánkért, közbenjáró imát mondva mindenkiért:

Mennyei Atyánk! Hálát adok neked azért, hogy képviselhetem országunkat és egyházunkat előtted és az emberek előtt. Kérlek segíts, hogy bűneim ellenére jól végezzem el a rám bízott feladatokat.

Kérünk Téged, add, hogy az erőtlenek erőben részesüljenek, a buzgók az életszentség teljességére eljussanak, a bűnösök megtérjenek, a betegek meggyógyuljanak, a sötétségben élők megszabaduljanak a gonoszság erőinek kötelékeiből, a szűkölködők és szenvedők gondjaikban enyhülést kapjanak!

Bennünket pedig vezess el a teljes egységre Jézus Krisztus nevében, a mindenkor segítő Szűzanya közbenjárására, hogy hazánk, mint a Szeretet földje felvirágozzon és minden helyzetben megdicsőítse a Te neved a Szentlélek ajándékai és kegyelmei által.

Köszönöm Atyám, hogy kedves neked ez a föld és megsegítesz minket. Ámen.

Mindenkor segítő Szűzanya, könyörögj érettünk!

Miatyánk... Üdvözlégy... Dicsőség...

You have no rights to post comments