AnyaApaGyerekek - európai polgári kezdeményezés

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2016. április 20. szerda

"28 ország összefogásával, európai szinten százezrekkel együtt támogathatjuk azt a közös és mindenki számára egyértelmű megfogalmazást, amely az emberi lét valóságának alapja: A házasság egy férfi és egy nő között, és a család, amely a házasságra vagy a szülő-gyermek kapcsolatra épül.”

"Írja alá Ön is a kezdeményezést még ma, hogy egyértelmű üzenetet küldjünk az Európai Unió intézményeinek! Nem kell mást tennie, csak töltse ki a linken található űrlapot (szüksége lesz a személyi igazolványa vagy az útlevele számára) és küldje el véleményét az Európai Bizottságnak.

https://signatures.mumdadandkids.eu/?lang=hu

Hogyan lehetséges az, hogy néhány nap alatt több ezren csatlakoztak egy kezdeményezéshez, melynek célja egy közös európai házasság- és családdefiníció elfogadása? Több tucat szervezet és több száz önkéntes csatlakozott már az AnyaApaGyerekek (Mum, Dad & Kids) kezdeményezéshez, hogy megvédjék a házasságot és a családot Európában. Miért?

Mert Portugáliától Litvániáig, Svédországtól Ciprusig, a világ minden pontján a család a társadalom alapja. A házasság, ami a férj és a feleség szeretetére és elköteleződésére épül, védi a családot. A családot, amely a legideálisabb hely a gyermekek felnövekedéséhez.

De miért kell megvédeni a házasságot és a családot? Veszélyben vannak? Igen. 

Az utóbbi években a törvényhozók és bírák átértelmezik a házasság és a család fogalmát, melynek eredményeként ezek a szavak más és más valóságot fednek a különböző országokban. Következésképpen az uniós jogszabályok egyre kevésbé értelmezhetők és alkalmazhatók.

Ezért szükséges tehát a közös definíciók bevezetése, amely minden tagállamban ugyanazt jelenti. Ez nem más, mint a házasság egy férfi és egy nő között, és a család, amely házasságra vagy a szülő-gyermek kapcsolatra épül.

Kérjük segítsen Ön is megvédeni a házasságot és a családot. Csatlakozzon az AnyaApaGyerekek (Mum, Dad & Kids) európai polgári kezdeményezéshez a linken található aláíróoldal kitöltésével (csak néhány kattintás és a személyi igazolványa vagy útlevele száma, vagy személyi száma kell hozzá)!

https://signatures.mumdadandkids.eu/?lang=hu

Ha sikerül célba érnie kezdeményezésünknek, a házasság és a család fogalma az emberi lét valóságát, és nem pedig országonként változó konstrukciókat jelentené az Európai Unióban. 1 millió aláírással az Európai Bizottságnak fontolóra kell vennie a javaslatot, az uniós intézmények előtt képviseljük a kezdeményezést. Minél többen vagyunk, annál nagyobb a nyomás az EU-n, hogy ne változtasson e megfogalmazásokon.

Írja alá a gyermekeink és társadalmunk jövője érdekében! Aláíárásval több ezer német, spanyol, francia, finn és más nemzet polgáraihoz csatlakozik.

Köszönjük, hogy tesz egy lépést Ön is!

Frivaldszky Edit és a CitizenGO csapata

 

Hozzászólások   

#1 Bíró Gézáné 2016-04-24 14:35
Házasságban nevelünk gyermekeket.A házasság és család egy fogalom.Holtomi glan,holtodigla n:szólt az eskü.Esküt pedig megszegni bűn.

You have no rights to post comments