Vassula kérése

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2013. január 31. csütörtök
A közeljöv?ben megjelenik angolul Vassula új könyve (A Menny létezik, de a Pokol is). Ehhez kapcsolódik Vassula sürg?s kérése:

"Először is szeretnénk tudomásotokra hozni, hogy Mindnyájatokra szükségünk van! Kérlek, kezdjetek el imádkozni egy kilencedet Jézus Szentséges Szívéhez (a napi imák közül az első) és a rózsafüzért. Áldozatos szeretetre van szükségünk: ha lehetséges, böjtöljetek szerdán vagy ezen a héten pénteken is. Továbbá rendkívül hálás lennék, ha a mi kedves papjaink felajánlanának egy napi Szentmisét az alábbi szándékra:

Azon negatív erők megakadályozására, amelyekkel Paul Lauer került szembe mostanában, miközben az alkalmazottai az új könyv (A Menny létezik, de a Pokol is) terjesztésén dolgoznak. Ennek a könyvnek – és a Paul által szervezett promóciós tevékenységnek is – az a célja, hogy elvezesse az embereket az "Igaz élet Istenben" üzenetekhez. Pault nemrég támadás érte. Kérem, hogy mindnyájan segítsük ezt a munkát, hogy elháruljanak az akadályok. Előre is köszönöm az együttműködéseteket, és segítőkészségeteket! Isten áldjon mindnyájatokat!

Krisztusban: Vassula"

You have no rights to post comments