Imakérés

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2012. szeptember 20. csütörtök

Kedves Testvérek!

Nagyon sok egyházi és vallásos program van az országban - és ez örvendetes dolog. Ez azonban azt is jelenti, hogy a Szeretet Földje Találkozó (szeptember 29. Törökbálint) idején és az október első hétvégi kunszentmártoni lelkigyakorlat idején is sok egyéb lelki program van országszerte. Ezért imáitokat szeretném kérni, hogy a Találkozó és a Lelkigyakorlat is jól sikerüljön, arra eljöjjenek az emberek, ott épüljenek és Isten kegyelme erőteljesen velünk legyen! (Ha ma elkezdünk egy kilencedet erre a szándékra, az már nagyon jó...) Természetesen szeretettel várunk benneteket mindkét eseményre!

Bővebb információ:

Szeretet Földje Találkozó: http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/lelki-napok/2226-szeretet-foeldje-talalkozo-2012

Kunszentmártoni lelkigyakorlat: http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/lelki-napok/2227-lelkigyakorlat-gyogyito-oesszejoevetellel-kunszentmartonban

Imáitokat és segítségeteket mindannyiunk nevében előre is köszönöm!

Sipos Gyula

Hozzászólások   

#5 gyuszi 2015-07-31 15:08
Kérünk Téged Istenünk, hallgasd meg ezt az imát és hozdd el az életrendezést ebbe a családba!
Köszönjük Uram, hogy Te szereted őket és cselekszel értük! Ámen.
#4 Krassowsky Emil 2015-07-31 09:16
jo napot kivanok.megkere m onoket imatkozzanak egy Biro Ella kedves baratnomert hogy a jo Isten bocsassa meg minden bunet es szabaditsameg a facebook fuggosegetol es a paraznasagtol attol hogy egyfojtaba sokat ejjszakazik es eljar bulizni es csalja a ferjet szabaditsa meg a jo Isten minden idegen pasitol es hogy hatalmas modonn avatkozzon be a szivebe es az eletebe es szivebol tudjon megbocsatani ferjenek es nekem is mint jo baratnak es hogy a jo Isten valtoztassa meg az eletet es a szivet es nyissa meg a szivet hogy kezdjen hinni Istenbe es kezdje olvasni a bibliat es hogy a jo Isten szavaditsa meg minden keserusegbol ami benne van teljesenn megvoatozzon az elete es ne az idegen pasikba keresse a boldogsagat hanem elsosorbann Istenbe es hogy csdak egyedul a ferjet szeresse es senki mast es feltudjon hagyni ezzel a bulizos elettel es hoy ha jo isten hozza rendbe a hazassagat es a kapcsolatat a ferjevel.
#3 árpi 2014-04-21 11:21
Imádkozzunk Móniért,hogy kibéküljünk és szeressük egymást,hogy együtt legyünk újra,hogy boldogok legyünk,és öröm szeretet békesség legyen és szerelem köztünk,hogy bocsássunk meg egymásnak és minden jöjjön helyre köztünk,hogy Ő megtérjen....
#2 szerk 2014-04-01 06:52
Kedves Marika!
Csatlakozom az imáidhoz!
Szeretettel: Gyula
#1 Harnos Sándorné 2014-04-01 00:49
Kedves Gyula,

Imát szeretnék kérni kérek a Fiamért, Férjemért,


A Jó Isten gondviselő szeretete kísérje minden lépésüket, ,és segítse át a lelki válságain. Segítsen neki felismerni tévedéseit és adjon erőt neki hogy a jó útra térjen és tiszta higgadt fejjel tudjon gondolkodni, Óvja meg a rossz gondolatoktól, a kísértésektől, azoktól az emberektől akik rossz irányban befolyásolják és eltávolítják a keresztény értékektől. Adjon a Jó Isten erőt neki, hogy megerősödjön lelkileg, erkölcsileg, figyelmét a tanulás felé tudja fordítani,felis merje az igazi értékeket,és megtalálja élete párját ,aki az igazi társa lesz. Segítse meg az Úr, hogy sikeresen letegye a vizsgáit és örömét lelje a tanulásban.Bold og,sikeres életet éljen,visszatal áljon a hitéhez,és a Jó Isten irányitsa minden lépését.

Mennyei Atyám, Kérlek, könyörülj rajtunk, bocsásd meg büneinket, Irgalmazz nekünk, Add Szent Kegyelmedet Családomra, Alázatosan Kérlek Hallgasd meg Uram kérésemet!Amen.

Dicsőség Istennek.

Szeretettel: Marika



Köszönettel és hálával mindenkinek aki segít az imáival.

You have no rights to post comments