Máriáról szóló filmet a Netflix

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2024. október 21. hétfő

Heródes szerepében Anthony Hopkinst láthatjuk majd - a bibliai témát feldolgozó film executive producere Joel Osteen, a Lakewood Church pásztora lesz, a forgatókönyvről pedig annyit lehet tudni, hogy a készítők Mária szemszögéből mutatják be a Jézus születése körüli éveket, illetve Mária és József kapcsolatát. A film a Netflixen lesz megtekinthető december 6-tól.

Jézus anyját, Máriát az izraeli színésznő, Noa Cohen alakítja, míg Ido Tako izraeli színész fogja Mária férjét, Józsefet játszani. A filmben Heródes királyt Anthony Hopkins amerikai színész alakítja.
A Mária néven beharangozott produkciót D.J. Caruso rendezte, aki korábban a Disney stúdióiban gyakornokoskodott. A film producere az Aloe Entertainment és Mary Aloe. Utóbbi úgy nyilatkozott, hogy
„Nőként, hívő emberként és producerként Mária története nagyon fontos számomra. Bár ez egy családi film lesz, mindvégig a világ fiataljait, (vagyis) a jövőnket helyeztük középpontba.”
„Mindig arra gondoltam, mi lenne, ha egy izgalmas filmet tudnánk készíteni Máriáról, a családjáról, Józsefről és Jézusról – (méghozzá) egy túlélős thrillert? Egy örökzöld filmet, amit a gyerekek, a tinik és a családok szerte a világon újra és újra meg akarnak majd nézni” – fogalmazott.
(Crosswalk / Hetek)

You have no rights to post comments