Rózsafüzér imádkozása az Interneten

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2012. június 12. kedd

"Szeretnénk felhívni a figyelmet az együtt imádkozásnak, erre a modern lehetőségére, a világ bármely pontján élők között. Minden este megbeszélt időpontban, általában 21.00-kor csatlakozunk a Skype-on, konferenciabeszélgetés keretében, 8 – 10 fős csoportokban  és egy öt tizedes Rózsafüzért elimádkozunk. Előtte, utána énekkel dicsőítjük az Urat...

...Tapasztaljuk, hogy a kialakult csoportok tagjai lélekben szorosan összekapcsolódnak egymással és az Égiekkel, és szeretetteljes, élő közösséggé alakulnak, egymásnak szinte második családjává.

 A Rózsafüzér Apostolának mondott Páter Petrusz Pavlicek OFM (1902-1982), álma megvalósításához mostanra megkaptuk a technikai támogatást:

„Egy világméretű, engesztelő imahadjáratra lenne szükség, ami embertől emberig, országról országra terjedne tovább. Amint a rózsafüzér szemei egymás mellett sorakoznak, úgy kellene az embereknek is egy nagy láncot alkotniuk, amely a világ egyik pólusától a másikig, az Atlanti-óceántól a Csendes-óceánig ér.”

„A mai kor problémáit, csak az imádkozó emberek tudják megoldani” ( Boldog II. János Pál) 

Szeretnénk kérni minden jó Testvért, akihez eljut ez a levél és módjában áll, tájékoztassa környezetét erről a kezdeményezésről.

Jelentkezéseket Maksó Péter E-mail címére várjuk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát."

You have no rights to post comments