Jim Blount atya programjai Magyarországon

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2023. május 11. csütörtök

"Kedves Testvérek!
JIM BLOUNT ATYA, a Szeretetláng világszerte ismert apostola az Országos Lelkipásztori Intézet meghívására május végén ismét hazánkba látogat, és több különböző eseményt tart május 27-től június 3-ig. Az ismert amerikai közéleti családból származó pap, akinek egyenesági felmenője az amerikai függetlenségi nyilatkozat aláíróinak egyike, már harmadik alkalommal jár nálunk, mert úgy gondolja, a mai forrongó világunkban Magyarországnak különleges küldetése van.

A SZERETET LÁNGJA AZ ÖRÖM LÁNGJA!
Jim atya erőteljes üzenete fiatalok tömegeit ragadja meg világszerte, ezért május 27-én a magyar fiatalokhoz szeretne szólni. „A szeretet lángja az öröm lángja” a mottója az ifjúsági találkozónak, amelyre Budapesten, Máriaremetei Kegytemplom parkjában, Pünkösd szombatján 10-17 óráig kerül sor. (A találkozón természetesen a szülők és más korosztályok is részt vehetnek, de az elsődleges megszólítottak a fiatalok lesznek.)

PÜNKÖSD EURÓPA FELETT
Pünkösd vasárnapján a budapesti Gellérthegy víztározójánál kerül sor a „Pünkösd Európa felett” című nagyszabású rendezvényre 15 órától, szentmisével és a város megáldásával, a gyönyörű panorámájú helyszínen. Az alkalom mindenki számára nyitott.

ITT AZ IDŐ
Május 31-én, szerdán az egyik nagyobb budapesti templomban tart prédikációt Jim atya (a helyszínt a Szeretetláng Mozgalom honlapján tesszük közzé); az est mottója: „Itt az idő.” Ez az alkalom is minden korosztály számára nyitott.

GYERTYÁS RÓZSAFÜZÉR KÖRMENET
Jim atya budapesti tartózkodásának befejező momentuma a Gyertyás Rózsafüzér Körmenet lesz a Budai Várban, június 3-án, szombaton este 19.30-tól, a Mátyás templom melletti Szent István szobornál. Együtt imádkozunk majd a béke nagy ajándékáért ebben a súlyos történelmi helyzetben összefogva, fiatalok és idősek, családok és egyedülállók, hiszen a béke ügye közös ügyünk!

Információ a Szeretetláng Mozgalom weboldalán kapható: https://szeretetlang.hu/?old=program&id=220&parent=0 ,
vagy szükség esetén a 06 30 205 8170-es telefonszámon.
Mindenkit szeretettel várunk! - a szervezők nevében:
Kindelmann Győző

You have no rights to post comments