Felperzselt életek - háborús hírek + ima

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2023. április 12. szerda

Felperzselt föld taktikája és vallási tisztogatás - háborús hírek + ima:

- A bahmuti megszállók a felperzselt föld taktikájára váltottak - Az orosz megszállók Bahmutban elkezdték a felperzselt föld taktikáját alkalmazni, a város helyzete nehéz, de ellenőrzés alatt áll – mondta Olekszandr Szirszkij, az ukrán fegyveres erők szárazföldi erőinek parancsnoka.
Az oroszok áttértek az úgynevezett „szíriai” felperzselt föld taktikára. Légicsapásokkal és tüzérségi tűzzel rombolják le az épületeket és állásokat. Bahmut védelme nem ér véget. A helyzet nehéz, de ellenőrzés alatt áll – írja az Ukrajinszka Pravda.

- Oroszország vallási tisztogatást folytat és üldözi a nem kívánt vallási szervezeteket Ukrajna megszállt területén – állítja az Institute for the Study of War (ISW).     Az orosz hatóságok valószínűleg szisztematikus vallásüldözési kampányt folytatnak a megszállt Ukrajnában – áll a jelentésben. Az ukrajnai invázió kezdete óta az oroszok legalább 26 vallási épületet bezártak, 29 papot elfogtak vagy megöltek.

Mennyei Atyánk! kérünk Téged Jézus Krisztus nevében, a mindenkor segítő Szűzanya közbenjárásával, hogy szabadíts meg minket a gonosz lelkek befolyásától, háborús uszítóktól és megszállóktól, a gyűlölet iparosaitól és az antikrisztusi emberektől és hozd el Ukrajnának és az egész világnak a békét, mert benned bízunk! Miatyánk... Üdvözlégy... Dicsőség...

You have no rights to post comments