A kiszivárgott iratok szerint Putyin armageddont rendelt el Ukrajnában - hír + ima

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2023. március 26. vasárnap

Vlagyimir Putyin orosz elnök „teljes tisztogatást” tervezett Ukrajnában „házról házra terjedő terrorral”, hogy leigázza a lakosságot – derül ki kiszivárgott kémdokumentumokból, írja a The New York Post.

Az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálaton (FSZB) belülről származó e-mailek arról szólnak, hogy „a legfelsőbb szintről” utasították a civileket, hogy koncentrációs táborokba vigyék őket Ukrajna meghódítása érdekében.
Az e-maileket egy FSZB-n belüli forrás szivárogtatta ki Vlagyimir Osecskin orosz emberi jogi aktivistának, aki megalapította a Gulagu nevű honlapot, amely az ország börtönrendszerében uralkodó embertelen körülményekre hívja fel a figyelmet.
A kiszivárogtatásra azután került sor, hogy a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) háborús bűncselekményekért viselt feltételezett felelőssége miatt elfogatóparancsot adott ki Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen.
Megalapozott a gyanú, hogy személyesen felelős ukrán gyermekek jogellenes deportálásáért és átszállításáért Oroszországba – közölte az ICC.
Békét, Uram, Békét, békét a szívünkbe, békét családjainknak, közösségeinknek, munkahelyeinknek, békét egyházunknak és hazánknak, és főleg békét Ukrajnának és minden háborútól szenvedő országnak! Istenünk, könyörülj rajtunk! Miatyánk... Üdvözlégy... Dicsőség...

You have no rights to post comments