Embertelen kilakoltatás

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2023. február 22. szerda

Meghalt Kovács Zsuzsanna, aki többek között doktor és franciatanár volt. A nőt néhány hónappal ezelőtt lakoltatták ki V. kerületi otthonából egy 300 ezer forintos tartozás miatt. Civil összefogásban kifizették volna a tartozást, de nem lehetett...

Józsefváros és Ferencváros országgyűlési képviselője, Jámbor András számolt be a közösségi oldalán arról, hogy meghalt az a lipótvárosi tanárnő, akinek kilakoltatását korábban élőlánccal és polgári engedetlenséggel próbálták megakadályozni októberben.
A tanárnő 300 ezer forint tartozás miatt került utcára, annak ellenére, hogy civil szervezetek egy összegben kifizették volna ezt az összeget.
"300 ezer forintért, miközben a végrehajtói maffia korrupt vezetője, Schadl György alig pár utcával arrébb négyzetméterenként keresett ennyit azokon az ingatlanokon, amelyeket az V. kerület eladott neki" – emelte ki Facebook-bejegyzésében Jámbor András.
Kovács Zsuzsanna doktor és franciatanár volt, aki még a 2000-es években is írt tanulmányokat középkori kódexekről – derül ki A város mindenkié egyesület megemlékező írásából.
(index.hu)

You have no rights to post comments