Jerikó Budapesten a Pride miatt

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2022. július 15. péntek

"Július 23-án van a Pride felvonulás Budapesten az alábbi útvonalon: Pesti rakpart a Dráva utcától indulva - Zoltán utca ( Parlament után ) - Szabadság tér Ez körülbelül 3 km. Most szombaton Jeriko imahadjáratot kezdünk ezen az utvonalon vonulva, rózsafüzérrel, szenteltvízzel, böjttel.  6 napig ( július 16-án szombaton kezdve ), napi egyszer megyünk végig (minimum 2 fő!) ezen az útvonalon, a hetedik napon - július 22, pénteken - hétszer megyünk végig.

Ehhez keresünk sos kellő hittel és tűzzel rendelkező testvéreket. Szombat/vasárnap meg van oldva, a többi napra kell minimum 2 fő/nap, illetve 22-én pénteken pedig 7x 2 fő minimum, akik végigjárják imádkozva az útvonalat. ( Minden páros egyszer! )
Akik nem tudnak részt venni az útvonal "tisztításban", kérem, hogy imával, böjttel csatlakozzanak! ( Ha kilenced, akkor most pénteken kell kezdeni, és szombaton van vége)
Jelentkezni lehet: Medgyesi Zsuzsánál ( tel: 06-30-9415307, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )"

You have no rights to post comments