A Szűzanya 2021. december 25-i üzenetei Medjugorjéból

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2021. december 26. vasárnap

A Szűzanya éves jelenése Jákovnak és a havi üzenet Marija által 2021. december 25-én:

1998. szeptember 12-ei utolsó mindennapos jelenésekor a Szűzanya Jakov Čolonak azt mondta, hogy ezentúl évente egyszer fog megjelenni neki, december 25-én, karácsonykor. Így történt ebben az évben is. A jelenés 14:25 órakor kezdődött és 9 percig tartott. Jakov által a Szűzanya következő üzenetet adta:
"Drága gyermekek, Isten gyermekeinek hívnak benneteket és azok is vagytok. Ha szívetek megérezné azt a határtalan szeretet, amellyel Isten szeret benneteket, életetek minden pillanata az Ő imádása és Neki való hálaadás lenne. Ezért, kicsi gyermekeim, ma, a kegyelem napján nyissátok meg szíveteket és kérjétek az Úrtól a hit ajándékát, hogy valóban méltókká váljatok arra, hogy Isten gyermekeinek nevezzenek titeket, akik tiszta szívvel adnak hálát és tisztelik Mennyei Atyjukat. Mellettetek vagyok és édesanyai áldásommal megáldalak benneteket."
*
A Szűzanya üzenete Marija által 2021. december 25-én:
"Drága gyermekek! Ma Fiamat, Jézust hozom hozzátok, hogy a békéjét adja nektek. Kicsi gyermekeim, béke nélkül nincs jövőtök, sem áldásotok, ezért térjetek vissza az imához, mert az ima gyümölcse az öröm és a hit, amely nélkül nem élhettek. A mai áldást, amelyet adok nektek, vigyétek el családjaitokba és gazdagítsátok vele mindazokat, akikkel találkoztok, hogy érezzék azt a kegyelmet, amelyet ti kaptatok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

You have no rights to post comments