Mózes botja - örömhír!

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2020. március 27. péntek

Ma leadtam a nyomdába a Mózes botja című novellás kötetet! Nagyon örülök, ha ügyesek vagyunk húsvéti ajándék lehet belőle! Itt a hátlap szöveg, és egy ajánlat:

"Két novellaciklust találhatunk a kötetben. Az elsőben találkozhatunk Noéval, Sámsonnal, megtudhatjuk, miért nem mehetett be Mózes az ígéret földjére és mi volt erről a botja véleménye, de olvashatunk arról is, valójában miért dőlt le Jerikó fala, illetve mi történt, amikor Jézus cipésznek állt Magyarországon.
A második novella-sorozat összefoglaló címe: Totemek. Az ide írt történetek a mondák nyelvén mesélnek arról az időszakról, amikor bezárultak az egek egei, és a lázadó szellemek itt ragadtak a földön. Hogyan akarta elültetni Medve a tetejetlen világfát, miért vetélkedett egymással Róka, és a Tigris, és ki győzte le a Fenevadat, akit Hétszünyű Koponyányi Manyóknak is neveztek."
És az ajánlat: Ha most megrendeled - kifizetni majd akkor kell, ha elküldöm postán -, akkor a bolti ár (1450 Ft) helyett csak 1.000 Ft-ot kell érte fizetni. Ha pedig mégis kifizetetd a teljes árat, akkor kapsz mellé egy másik novellás kötetet, választhatsz, vagy a 33 rövid történet és néhány hosszabb, vagy a Kisvárosi történetek...
Tessék parancsolni! (Levélcmünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés