Isten szeretete gyógyít - gyógyító összejövetelek 2018. szeptember-október hónapban

Kategória: Gyógyító összejövetelek Megjelent: 2018. szeptember 05. szerda

Isten szeretete gyógyít! - gyógyító összejövetelek időpontjai és helyszínei 2018. szeptember - október hónapban (a lista változhat, bővülhet):

- Szeptember 15-én, szombaton 9 órától Törökbálinton Szeretet Földje Találkozó, ennek keretében lelki nap és gyógyító összejövetel a római katolikus templomban. Részletek: http://szeretetfoldje.hu/index.php/lelki-napok/10334-szeretet-foldje-talalkozo-2018 

- Október 19-én, pénteken 17 órától Vácott, a Szent Anna piarista templomban Isten szeretete gyógyít - imaóra, buzdítás, gyógyító mise, közbenjáró imaszolgálat... (Másnap pedig, 20-án, szombaton Kiengesztelődési Találkozó ugyanott!)

- A törökbálinti Szeretetláng kápolna és közösségi házban szívesen fogadunk csoportokat, akik ilyen lelki napot szeretnének, közbenjáró imaszolgálattal... Érdeklődni lehet elérhetőségeinken.

Programjaink ingyenesek. Szívesen megyünk bárhová gyógyító összejövetelt, lelki napot, missziós programot tartani. Jelentkezni, érdeklődni lehet elérhetőségeinken: e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  tel.: 06-30/33-88-245

You have no rights to post comments