Isten szeretete gyógyít! - gyógyító összejövetelek 2018 május hónapban

Kategória: Gyógyító összejövetelek Megjelent: 2018. május 09. szerda

Isten szeretete gyógyít! - gyógyító összejövetelek időpontjai és helyszínei 2018. május hónapban (a lista változhat, bővülhet):

- Pünkösd Gyálon - a római templomban 2018. május 21. hétfőn, 8.30 órától - Közös ima, ének, előadás, gyógyító mise, közbenjáró imaszolgálat.

- Családi nap Ercsiben - a római katolikus templomban május 26. szombaton, 10 órától - lelki nap előadásokkal, kiscsoportos beszélgetéssel, gyógyító misével és közbenjáró imával.

Programjaink ingyenesek. Szívesen megyünk bárhová gyógyító összejövetelt, lelki napot, missziós programot tartani. Jelentkezni, érdeklődni lehet elérhetőségeinken: e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  tel.: 06-30/33-88-245

You have no rights to post comments