Amikor egy buddhista mágus beindul

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2015. október 29. csütörtök

Részlet következik egy Laár Andrással (KFT zenekar, abszurd humor, buddhista tanító, stb.) készült interjúból. Akár az egész interjút ide másolhattam volna, annyi zagyvaság van benne, attól kezdve, hogy szerinte előző életében német katona-orvos volt, egészen a Zűristenig... De nem akarok senkit teljesen elfárasztani azzal, hogy milyen az, amikor egy kétszeresen elvált férfi a szeretetről beszél... A következő részlet azonban komolyabb dolog:

"- Ön az idén 60 éves. November 6-án lesz egy nagy születésnapi buli az Arénában. Az életmű összegzése lesz?
- Ez nem csak annyi lesz, hogy művészileg összefoglalom a dolgot, hanem szertartást végzek. Szertartást, ami a gyógyításról szól.
(...) Ezért én mesterségesen létrehozok egy másik helyzetet. Egy koncertet, ami az egységteremtésről szól, de nem politikai szlogenekkel, hanem a háttérben végzett gyógyító Buddha-szertartással. Miközben mi a színpad előterében zenélünk és jeleneteket adunk elő, az egyik buddhista szerzetes barátom a háttérben végzi a szertartást. Mágikusan gyógyító koncert lesz, nem pusztán zene, művészet, hanem erőmegjelenítés. Annyira szeretném, hogy boldogok legyenek az emberek! Tiszta szívemből. Annak örülnék, ha mindenkinek jó lenne. Ennyit tudok tenni ezért Besenyő Pista bácsival, spirituális zenével, a KFT-vel, ebből kell, hogy kisüljön a világmegváltás egy nagyon kicsi kis morzsája. Legalább egy pici helyen legyen megváltva a világ egy pici ideig, nem?" (origo.hu)
Értjük ugye: mágikus beavatási szertartás, erőmegjelenítés tízezernyi emberen, akiknek fogalmuk sincs, miben vesznek részt - és ez lesz majd a megváltás.... 

Van miért imádkozn!

(szerk.)

You have no rights to post comments