Szép új világ - tömeggyilkos a rockmagazin címlapján

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2013. július 18. csütörtök

Óriási a felháborodás Amerikában, miután a hatalmas példányszámú Rolling Stone magazin címoldalára rakta ki a bostoni merénylőt.

A Rolling Stone magazin mostani számának az elejére azt a Dzokhar Tsarnaevet rakták, akit a bostoni robbantással gyanúsítanak. Talán mondani sem kell, hogy ez a Rolling Stone történetének mélypontja, aminek köszönhetően maguk az olvasók is bojkottra szólították fel az embereket. Természetesen a zenekarok is gyorsan reagáltak, a Disturbed mély felháborodását fejezte ki az üggyel kapcsolatban, a Dropkick Murphys pedig különösen kiakadt, miután pont a Rolling Stone hozta le korábban, hogy a bostoni zenekar 300 ezer dollárt szedett össze a merénylet áldozatainak számára.

A Disturbed énekese annyira bepöccent például, hogy a Facebookon írt csupa nagybetűvel egy nyílt levelet a magazinnak, ahol konkrétan őket okolja a következő, bostonihoz hasonló merényletért, amiért hírességként állítják be a címlappal Tsarnaevet. A Dropkick Murphys már finomabban fogalmazott, szerintük inkább valamelyik áldozatot kellett volna a címlapra tenni és azt üzenik a szerkesztőknek, hogy szégyelljék magukat. ..

(Lángoló gitárok blog alapján)

You have no rights to post comments