Mijo Barada látomása a háborúról

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2024. július 23. kedd

"2024.06.23-án 9 órakor Dubrovnik katedrálisában voltam a szentmise kezdete előtt. Szörnyű démonokat láttam, akik a pokol folyosóin járnak. A háború szellemei rettenetes álarcokat hordtak. Még soha nem láttam ilyen szörnyeket. A pánik, a horror, a mészárlás, a kivégzés, a vérfürdő, a pusztítás szellemei. Kezükben hordozták – ha ezt így mondhatjuk, jelképesen –, a tüzet, a háború tüzét.

Azután imádkoztam, és Erika (a feleségem) is imádkozott, és azt hiszem, még nagyon sokan a világban. Amíg mi imádkoztunk, lezuhantak a rácsok és a pokol kapui bezáródtak – sok ajtó, amelyen keresztül ezek a légiók ki akartak jönni. De egyszer kipattantak az ajtók, és egyre nagyobbak nyíltak és ezek a vad hordák kijöttek. Látom, amint az egész világra kiterjednek, hogy a háború tüzét vigyék. És hallom a szavakat: "Még soha nem volt a történelemben ilyen vigasztalanság, elsivatagosodás és nem is lesz, mint a napokban, amik előttetek állnak.”

Kérlek titeket, akik ezt az üzenetet hallgatjátok, vizsgáljátok meg valódiságát és imádkozzatok, böjtöljetek, mert ez még a kegyelem ideje, hogy Isten dühét legalább enyhítsük, és hogy legyünk minél többen, akik imádkozunk, hogy minél kevesebb démon tudjon kiszabadulni, hogy pusztítson a világon. Gyűljünk össze rendszeresen imában, mint ahogy a Szűzanya Medjugorjéban is kéri. Üdvözöllek titeket. Mijo Barada. Legyetek áldottak!"

(Ford.: Murrell Török Zsuzsanna)

You have no rights to post comments