Medvegyev: „Tegyük az életüket őrült rémálommá!”

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2024. június 15. szombat

Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, a Biztonsági Tanács elnökhelyettesének gonosz buzdítása a "nyugati országok" ellen - ha valakinek még lennének kétségei: "Ártani mindenben, amiben ártani lehet. Ártani a gazdaságuknak, az intézményeiknek és vezetőiknek. Ártani a polgáraik jólétének. A jövőbe vetett bizalmuknak. Ehhez továbbra is keresnünk kell gazdaságuk kritikus sebezhetőségeit, és minden területen csapást kell mérnünk rájuk. Mindenhol kárt okozva, megbénítva vállalataikat és közintézményeiket.

Meg kell találnunk a kritikus technológiáikban rejlő problémákat, és kíméletlenül le kell csapnunk rájuk. Szó szerint tönkretenni az energiát, az ipart, a közlekedést, a banki és szociális szolgáltatásokat. Féljenek az összes kritikus infrastruktúra közelgő összeomlásától" – írta a Telegramon Medvegyev.
"Hadd reszkessenek a kényelmes otthonukban, hadd remegjenek a takarójuk alatt. Sikítanak az álhírek használata miatt? Tegyük az életüket őrült rémálommá, amelyben nem tudják megkülönböztetni a vad fikciót a valóságtól, a pokoli gonoszt az élet rutinjától..." (portfolio.hu)

Van miért imádkozni...

 

You have no rights to post comments