A gyerekeit is gyilkolni küldi - cikk + ima

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2022. október 04. kedd

Ramzan Kadirov csecsen vezető három kiskorú fiát is hamarosan az ukrajnai frontra küldi – derült ki a csecsen hadúr Telegram-bejegyzéséből. Szerinte a három kiskorú gyermeke készen áll arra, hogy Kelet-Ukrajnában mutassák meg, hogyan használják a fegyvereiket. Ő volt az is, aki arra szólította fel Putyint, fontolja meg a hadiállapot kihirdetését a határ menti területeken és a kis hatóerejű nukleáris fegyverek bevetését Ukrajnában.

"A kiskorúság nem akadályozhatja hazánk védelmezőinek képzését. A Csecsen Köztársaság első elnökének, Akhmat-Khadzsi Kadirovnak, Oroszország hősének unokái – Akhmat, Eli és Adam –16, 15 és 14 évesek. A katonai kiképzésük azonban már régen, szinte kiskorukban elkezdődött" – olvasható a bejegyzésben.
Mint írta, a három kiskorú fiú jelenleg az orosz különleges erők egyik egyetemén tanulnak, hogy elsajátítsák a különböző fegyverek használatát, és készen állnak arra, hogy bevethessék tudásukat.
"Eljött az idő, hogy valódi harcban mutassák meg magukat, és ezt a törekvésüket csak üdvözölni tudom. Hamarosan a frontvonalra mennek, és az ütközővonal legnehezebb szakaszain lesznek" – írta közösségi oldalán Kadirov, aki felszólította azokat, akik azt állítják, hogy szerettei vagy családtagjai nem vesznek részt a „különleges hadműveletben”, hogy „jöjjenek ki a legényekhez, és győződjenek meg róla”. (index.hu)

Drága Istenem! Ne engedd, hogy őrült apák, gonosz szívű vezetők a kicsinyek és ártatlanok vérén és életén élősködjenek! Szabadíts meg minket a rossz vezetőktől és hozd el a békét és szabadságot Ukrajnának, Oroszországnak és az egész világnak! Ámen. Miatyánk... Üdvözlégy... Dicsőség...

You have no rights to post comments