Szent Charbel legújabb csodája

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2021. október 16. szombat

A legújabb csoda Libanonban: egy olasz hölgy Ausztráliából hallott a libanoni Szent Charbel Makhloufról, és úgy döntött, hogy a libanoni barátjával és fiával szeretne elmenni, hogy meglátogassák szentélyét, mert rákos betegségben szenved.

Megérkezett Libanonba, és elment a templomba. Észre vette, hogy minden zárva van. Amikor a lány és a fia visszamentek a kocsihoz, egy pap sétált arra. A hölgy megkérdezte, nyitva van-e a templom, mire a pap visszakérdezett: "Miben segíthetek?" Ekkor elmagyarázta neki, hogy Ausztráliából származik és végzetes rákban szenved. Azt kérte, hogy áldja meg őt a pap.

A pap azt mondta neki, hogy most áldást ad rá, amit meg is tett. A nő megkérte a fiát, hogy készítsen róla egy képet, amikor a pap megáldja...

Ahogy a hotelbe hajtottak, a libanoni barátjával a libanoni fényképeket végignézte telefonon, amit a fia készített róla. Hirtelen rájött, hogy a képen látható, áldást adó pap valójában Szent Charbel.

Csoda - ahogy visszajött Ausztráliába, elment a kórházba, és elvégeztetett egy vizsgálatot. Kiderült, hogy már nem rákos...

You have no rights to post comments