Gyógyulásom története

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2018. április 03. kedd

Több mint 20 éve küzdöttem gyomor-  és bélrendszeri problémákkal, amelyet vaskos orvosi-, labor és szövettani eredmények is alátámasztottak, folyamatosan kellett gyógyszereket szednem. 2017. év elején nagyon erős fájdalmaim voltak, rossz volt a közérzetem is. Az előzetes orvosi vizsgálat is rossz eredményt jelzett.

Közben március végén résztvettem egy 3 napos lelki gyakorlaton Kunszentmártonban, ahol gyógyító - szabadító szentmise során úgy éreztem, hogy az a "Valaki"* - aki az általam is leírt problémákkal küzd -, én vagyok, én fogok meggyógyulni. 

Ezt követően, áprilisban került sor a szakorvosi vizsgálatokra.  Az eredmény nemcsak nekem okozott nagy örömöt, de az orvosom is elcsodálkozott, gyógyultnak  minősített. Azóta gyógyszereket sem kell szednem és az étrendemen sem kell változtatnom. 

Hálát adok az Istennek ezért a csodás gyógyulásért, habár már korábban is megtapasztaltam az Ő Isteni segítségét az életem más területén.

Üdvözlettel: Vargáné K. Éva

*"A gyógyító misén az áldozás utáni csendben, ha az Úr mutat gyófgyulást vagy szabadulást, azt bemondjuk a mikrofonba. Ilyenkor mondjuk például azt, hogy "van valaki közöttünk, aki..." Erre utal Éva a "Valaki" szóval...

You have no rights to post comments