"...éreztem, hogy sok minden meggyógyult bennem..."

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2016. november 28. hétfő

Vasárnap délután gyógyító összejövetelt tartottunk Székesfehérváron (immár kilencedik éve mindig november végén, Krisztus Király ünnepéhez kötődően), az ottani közösségek szervezésében. Ma reggel pedig megkaptam az első tanúságtételt, testi és lelki gyógyulásról. Itt az egész levél:

"Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Tisztelt Sipos Gyula úr! Kedves testvéreim!

Székesfehérvárott voltam nov. 27-én a gyógyító összejövetelen. Úgy érzem, meg kell osztanom élményeimet testvéreimmel.
Több évtizede kínlódom derékpanaszokkal, ami már a végtagjaimba is kisugárzik. Az elmúlt 2 évben komoly térdpanaszokat és gerinctáji idegbecsípődéseket okozva. Ezek a napi munkám ellátását is kezdték akadályozni. Ezen panaszokhoz társultak szívpanaszok, valamint ijesztő fulladásérzés, sokszor pihenés alatt, sokszor mozgás közben.
Késő tavasszal ellátogattam egy kisvárosba, ahol könnyezett a Szűzanya szobra. A szent Könnyekkel bekentem a derekamat, és az ott lévők imádkoztak értem. Ezután megszűntek a lábba kisugárzó elviselhetetlen fájdalmak, és mérséklődött a térd panaszom is.
25-én el szerettem volna menni Kiskanizsára egy gyógyító összejövetelre, amelyre kilenceddel készültem. Sajnos családi okok miatt az utolsó percben le kellett mondanom az utazásról. Ekkor tudtam meg, hogy nálunk is lesz összejövetel vasárnap.
Úgy éreztem, az egész este rólam szólt. Mikor Gyula befejezte a közvetítést, éreztem, hogy sok minden meggyógyult bennem. Elsősorban a fulladásos panaszok, az ideggyulladás és a rossz tartás miatti gerincfájdalmak és lelki problémák is. Nagyon rossz lett a közérzetem néhány percre, utána pedig hallatlan nagy felszabadulást éreztem, és azt a bizonyosságot, hogy „ez most nekem szólt”. Javult a látásom és a hallásom is, szóval minden, ami problémával a korom miatt lassan szembe kellene néznem.

Istennek legyen hála! Ő hatalmas, és Neki semmi sem lehetetlen!
Köszönöm Neki és minden közvetítőnek a segítséget!

Szeretettel: Dévényiné Ibolya"

You have no rights to post comments