Ez jelent meg rólunk a kistarcsai gyógyító összejövetel után

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2015. november 07. szombat

"Gyógyító szentmise
Egyházközösségünk egy újabb gyógyító délutánt tölthetett el együtt. A Szeretet Földje közösség Törökbálintról jött el hozzánk szeptember 26-án.

Vezetőjük Sipos Gyula, aki korábban a törökbálinti Művelődési Ház igazgatója volt. Mélyen vallásos, 1999-ben alapította meg a Szeretet Földje Közhasznú Alapítványt. A szeretet földje számára azt jelenti „Isten országa velünk van”. Gyula 2011-ig
a Zarándok kiadót vezette, azóta leginkább a saját könyveit adja ki, mellette jelenleg tanulószobázik a helyi általános iskolában, internetes honlapot szerkeszt és az alapítvány munkatársa.
Törökbálinton található a Szeretetláng kápolna, a szeretetláng mozgalom zarándokhelye. Sőt, Erzsébet asszony az igen egyszerű, hatgyerekes, hat elemit végzett asszony,  akihez Jézus beszélt és erről naplót vezetett, Törökbálinton halt meg. Sipos Gyula szerint Törökbálint kiválasztott hely. A közösség lelki napokat, gyógyító összejöveteleket tart az országban bárhol, ahová meghívják őket.. Meghívásra érkeztek Kistarcsára is.
Személy szerint nagyon vártam ezt a találkozást, mindig feltöltődés számomra. Az Úr dicsőítésével kezdődött és hálaadással, remek ráhangolódás a gyógyító szentmisére. Az éneklés, dicsőítés után Gyula tanúságtételét hallgattuk meg. Sok személyes gyógyulásról számolt be közössége és családja életéből. Nagy hite és Isten iránti bizalma döbbenetes volt. Elgondolkodtam azon, minden kereszténynek, így kellene élni: „Ha Isten velünk, ki ellenünk?”.
A szentmisét Somlai József atya mutatta be. Felajánláskor az oltár előtt Gyula testvér a jelenlévők nevében Jézus lábai elé tette
érzékszerveinket külön-külön, belső szerveinket és életünket. Kérte Istentől a gyógyulást számunkra. A szentmise után lehetőségünk volt egyénileg gyógyító imát kérni.
Én bőrproblémáim gyógyulásáért kértem imát, mivel egy tervezett időpontra nagy műtét előtt állok és félő, emiatt nem operálnak meg. Döbbenetes volt, amikor Gyula testvér (Ő hozzá kerültem) azt mondta merjünk kívánni, álmodni nagyot, kérjük az Úrtól gyógyítson meg, egyáltalán ne legyen szükség a műtétre. Hát igen, Istennél minden lehetséges. Ismét szembesülnöm kellett kicsinyhitűségemmel, Isten rámutatott erre ezen a gyógyító alkalmon.
Köszönet Kovács Ilonkának a szervezésért, a sok áldozatos munkájáért és imáiért. Isten áldja Őt, a gyógyító imát végző testvéreket és az összes jelenlévőt!
Egy résztvevő"
(kistarcsa.plebania.hu, újság)

You have no rights to post comments