Rövid beszámoló a kunszentmártoni lelkigyakorlatról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2014. október 24. péntek

Az elmúlt  hétvégén  lelkigyakorlatot tartott  a Szeretet Földje  Sipos Gyulával  Kunszentmártonban  a Kármelita kolostorban. A péntektől vasárnapig tartott alkalom különösen összekovácsolta a jelenlévőket. Mindig örömmel megyünk oda, mert  nagyon családias meleg légkör fogad bennünket.

A lelkigyakorlat témája „Élet és növekedés Istenben” melyet Gyula nagyon mélyen bontott  ki, megkeresve, rávilágítva arra, hogy miért rekedünk meg  a növekedésben. Igazi lelki munka volt a résztvevőknek,  hogyan éljünk Krisztussal – Krisztusért  - köszönjük a  lehetőséget,  a jól felépített vezetést.

Szombat délután nyitott gyógyító alkalom volt, addigra  a templom teljesen megtelt. Fábián atya családfa gyógyító szentmisét mutatott be. A szentmise után sokan jelezték, hogy  békességet éltek meg a szívükben és történtek fizikai gyógyulások is.
Este még egy kicsit összegeztük a napi eseményeket, a kérdések alapján érzékelhető volt, hogy  Isten szeretetének gyógyítása  megérintette a jelenlévőket.  Nagyon  sűrű volt az egész nap, de mindnyájunkat átjárt  Isten valóságos jelenléte,  átformáló ereje.

 Másnap  Gyula Szent Istvánról és a szentjeinkről tartott egy nagyon tartalmas előadást  és mindenkit buzdított arra, legyünk ebben az országban a szeretet földjének megteremtői és hordozói. A feltöltődés erőt ad  ahhoz,  hogy ebben a bűntől és szeretetlenségtől terhelt világban  világító lángocskák lehessünk, nem elfeledkezve  arról, hogy küldetésünk van  -  Jézus él, rólunk ismerhető fel.

Tarnóczi Mária

Hozzászólások   

#1 barnan 2014-10-24 08:44
Reménykedem abban, hogy egyszer eljutunk oda (a közeljövőben), hogy ezen lelkigyakorlato król video, akár hanganyagok is készülhetnek majd és már azokat megosztva mind több testvér épülését szolgálhatják. Köszönjük.

You have no rights to post comments