Tanúságtétel a köveskáli gyógyító miséről

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2014. február 19. szerda

Nagyon nagy élmény volt a köveskáli gyógyító alkalom! Köszönjük közreműködésedet! Talán emlékszel rám, Székesfehérváron a gyógyító alkalmon imátkoztál pánikbetegségem miatt és szabadulás történt velem, akkor beszéltünk is telefonon. Sajnos most még társult hozzá egy nyaki sérv ezek miatt mentünk el Köveskálra (persze közel is van hozzánk). Én úgy gondoltam,hogy közbenjáró imát nem fogok kérni, mert ha Jézus úgy akarja meggyógyít a mise alatt.

Az átváltoztatás alatt kezdődött, kezdtem érzni, hogy a Szentlélek megérint, innentől fogva csak sírtam. Mikor mentem áldozni (nagy könnyek közepette), ez volt a csúcspont. Amikor én jöttem sorra, akkor kezdték el énekelni: Ne félj, mert megváltottalak, ekkor magamhoz vettem Jézust és úgy éreztem ez teljesen nekem szól. Na ez az érzés volt a csúcspont, lehet,hogy ez másnak nem olyan érdekes történet, de nekem nagyon felemelő volt. Ennél részletesebben nem tudom leírni, mert én sem értem és ez számomra szavakkal kifejezhetetlen. De ha minden szentmisén ezt tudnám érezni, az nagy boldogság lenne!

A férjem is egy kicsit szorongós tipus. Ő is azt kérte, hogy bizonyos helyzetekben ne legyen ilyen. A Szentáldozás után mikor soroltad, hogy ki, miből gyógyul, pontosan nem tudom mit mondtál, de valamit ezzel kapcsolatban, akkor a férjem azt érezte, hogy a szíve, gyomra, kezei az egész felső teste mintha görcsbe rándult volna, addig a pillanatig moccanni sem tudott. Hát,hogy ez mi volt nem tudjuk, - szerinted? De ő is nagyon jó érzéssel távozott!

Isten áldjon Téged!

Edina

 

You have no rights to post comments