Gyors visszajelzés a makkosmáriai összejövetelről

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2010. november 15. hétfő

Most szombaton (2010. nov. 13.) volt a makkosmáriai összejövetel (gyógyulásokért, szabadulásokért és a rák megállításáért). Beszéltünk a kiengesztelődésről, az okkultizmus veszélyeiről és Isten gyógyító szeretetéről, majd gyógyító misével és szentségimádással ért véget az összejövetel.

Ma (hétfőn) telefonon az alábbi visszajelzéseket kaptam:

- egy asszony, aki egy régebbi alkalmon meggyógyult a derékfájásaiból, most eljött, mert a szemével volt gond - és az alkalom alatt kigyógyult a kettőslátásból. (Imádkozzunk érte, hogy a gyógyulás tartós és végleges legyen!)

- két család az alkalom alatt kiengesztelődött egymással, és meg is beszélték, hogy találkoznak egymással, hogy megbeszélhessék problémáikat.

- egy asszony és családja nehéz anyagi helyzetében az okkultizmushoz fordult, hogy így keressen megoldást bajaira. Levelet is írtak egy "főmágusnak", de még nem adták föl, az asszony egy belső késztetésre feljött a templomba... az alkalom alatt eltépte a leveet, aztán elment és meggyónt József atyánál...

Hálát adok Istenem, hogy Te mindig munkálkodsz közöttünk, és győzelemre viszed ügyedet! Mert Te vagy az, aki előbb szerettél minket, és most is szeretsz, hogy Tiéd lehessünk! Ámen.

You have no rights to post comments