Egy rákos beteg tanúságtétele

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2010. november 09. kedd

Kedves Gyula!
 Ezúton szeretném megköszönni az ima kilencedet, éa minden imádságot, amivel elősegítettétek a gyógyulásomat.Hála a Jó Istennek, már túl vagyok a műtéten és az orvos szerint jók a gyógyulási esélyeim.
Nov. 3-án volt a 3 és fél órás pajzsmirigy műtét, ami igazolta a diagnózist, hogy rosszindulatú az elváltozás. Kivették mindkét pajzsmirigyet, és még a mellette lévő nyirokcsomóból kettőt. Az orvos elmondta, hogy a műtét során azzal a megdöbbentő dologgal találkozott, hogy a daganat a felére zsugorodott az utolsó, két héttel korábbi vizsgálat óta, és egy erős szövetű burkot fejlesztett önmaga köré, ami lehetővé tette, hogy biztonsággal eltávolítsa. Sőt ez akadályozta meg az áttét kialakulását. Orvosilag nem tudja megmagyarázni az esetet, hiszen közben otthon pihenve semmilyen beavatkozás nem történt. Én azonban tudom és ezt el is mondtam neki, hogy akkor kezdtek el értem sokan imádkozni, napi szentmiséken és szentségimádáson kértük a Jó Isten beavatkozását, ami meg is történt.

Azt mondta," LEHETSÉGES."
Ő tudományosan nem tudja megmagyarázni, hasonló eset csak egy volt eddig a praxisában, négy évvel ezelőtt egy gyulai asszonynál tapasztalt hasonlót. Ő már gyógyultnak mondható.
 Én tudom, hogy a Gondviselő Mennyei Atya gyógyító szeretete segített rajtam, és erről most így, ebben a formában szeretnék tanúságot tenni.
Hála és dicsőség a Legszentebb Szentháromságnak!
 "...nagyot művelt velem ő, a hatalmas: ő, akit Szentnek hívunk.
Nemzedékről nemzedékre megmarad irgalma azokon, akik istenfélők."  (Magnificat, Lk 1, 46-55)

Köszönök mindent, bizony az imátok adott reményt, erőt nekem is és a családomnak is az elmúlt, nagyon nehéz napokban.
 Most is bizakodással tölt el, hogy még imádkoztok értem. Mi is a családban folytatjuk az imát. Laci (Julika férje - a szerk.) naponta megy szentmisére. (Most , a műtét után nehezemre esik beszélni, étkezni a sebfájdalom miatt. Csak halkan imádkozom. Akarva- akaratlanul a csend, a böjt és az ima vesz körül. Talán ez sem véletlen!)
Nagy dolog megtapasztalni, hogy a Jó Isten felette áll a tudománynak, az orvosoknak, Ő a gyógyulás forrása.
 Dicsőség az Úrnak!
 A levelemet felteheted a honlapra, örülök, ha megoszthatom Isten szeretetének élményét. (A Tömő utcában a Szentségimádáson ezt a próféciát kaptam, "  ...megismered gondviselő szeretetemet, és tanúságot fogsz tenni róla.")
Szeretettel ölellek Benneteket...

Julika (Kelemenné Oravecz Júiia)

You have no rights to post comments